Jelena Karleuša

U jeku priča o razvodu JK poslala poklon drugom muškarcu, nije krio oduševljenje (foto)

Autor:

28.05.2024 18:15

Foto: Srđan Stevanović/Getty Images/antonio ahel/ata

Foto: Srđan Stevanović/Getty Images/antonio ahel/ata

Poklon Jelene Karleuše nikoga ne bi ostavio ravnodušnim, ovaj muškarac se posebno obradovao



Odnos Jelene Karleuše i Duška Tošića dugo je bio tema u medijima, ali poslednjih dana posebno su u žiži javnosti.

Naime, nakon pune četiri godine ćutanja o razvodu fudbalski menadžer odlučio je da progovori.

Antonio Ahel ATA Images / AAABACA Abaca Press Profimedia

 

- Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo oko sporazumnog razvoda braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno.

I dalje pokušavam da izbegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu decu - rekao je Duško prvi put za medije i priznao da li će zaista želi da se razvede. 

- Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih - otkrio je sportista za Kurir. 

Ni Jelena nije ćutala.

Pročitajte Bukti rat na Instagramu! Duško - Ćutao sam 4 godine, sve ću da ispričam medijima! Jelena: Neka mi univerzum da snagu

- Samo da izdržim sva iskušenja i sve izazove, da budem dobar čovek i kada bih najradije bila loš, da prećutim ono što se ne govori, da ne osetim mržnju i želju za osvetom.

Neka mi univerzum da snagu da sve koji mi čine zlo razumem, neka mi život da snagu da sve svima oprostim. To je moja pobeda – poručila je pevačica na svom Instagram nalogu nedavno.

U ovim, kao i svim drugim izazovnim trenucima, uz Jelenu je njen najbliži prijatelj i saradnik Zoran Birtašević kome je darivala skupocen poklon.

Naime, poklon Jelene Karleuše koji je izabrala za svog najboljeg prijatelja je narukvica brenda Cartier za koju treba izdvojiti oko 78.000 rsd.

Instagram

 

Poklon Jelene Karleuše odmah je osvanuo na fotografiji na društvenoj mreži Instagram.

- Kada vam najbolji prijatelj napiše: „Imam jedan poklončić za tebe“. Hvala mom zlatu – stajalo je u opisu fotografije, a malo je reći da je Zoran oduševljen Jeleninim izborom.

Komentari. (0)

Loading