Aleksandra Kojo

Nekada manekenka bez premca: Supruga Nikole Koja bila je fatalna lepotica, evo kako izgleda danas (foto)

Autor:

28.05.2024 21:20

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Supruga Nikole Koja šetala je svetskim modnim pistama, odrekla se karijere i posvetila porodici, a evo kako izgleda danas



Nikola Kojo svojevremeno je važio za jednog od najvećih zavodnika među glumcima. Dame širom Jugoslavije uzdisale su za njim, pa nije ni čudo što je pred oltar uspeo da odvede najlepšu.

Supruga Nikole Koja, Aleksandra, slovila je za jednu od najatraktivnijih manekenki, a jedan od najzapaženijih angažmana imala je u spotu Zdravka Čolića za pesmu „Moja draga“.

youtube printscreen

 

Pred Aleksandrinom lepotom niko nije ostajao ravnodušan, pa tako ni Kojo koji je zbog nje ostavio svoju tadašnju devojku, stomatološkinju Olgu Popović, sa kojom je bio u vezi čitavu deceniju.

Posle samo osam meseci zabavljanja Nikola i Aleksandra izgovorili su sudbonosno „da“ na skromnoj ceremoniji u Beogradu.

Pročitajte Preslatka Ana - Nikola Kojo ćerkina je najveća podrška, neverovatno je talentovana

Supruga Nikole Koja podarila mu je troje dece i već 15 godina njegova je najveća podrška.

Naime, nakon stupanja u brak Aleksandra je posao stavila po strani i posvetila se čuvanju njihovih naslednika.

Iako je nekada redovno bila pod svetlima reflektora i šetala svetskim modnim pistama, Aleksandra se sada retko pojavljuje u javnosti.

Ipak, jedna filmska premijera bila je povod da supruga Nikole Koja izađe sa jačom polovinom, kada je njen izgled privukao dosta pažnje.

Boško Karanović

 

Iako su godine modelinga davna prošlost, Aleksandra je i dalje žena iskonske lepote i pri pogledu na fotografiju složićete se da joj godine ne mogu ništa.

Komentari. (0)

Loading