Nataša i Nela

Živele su zajedno, udale se iste godine i postale kume: Ova poznata glumica je najbolja prijateljica Nataše Ninković (foto)

Autor:

29.05.2024 11:11

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Stara fotografija Nataše Ninković privukla pažnju javnosti



Stara fotografija Nataše Ninković i Nele Mihailović dokaz je da prijateljstva na javnoj sceni zaista postoje.

Boško Karanović/Jakov SImović

 

Ove dve talantovane dame upoznale su se na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu koju su 1994. godine zajedno pohađale u klasi Vladimira Jevtovića.

Pročitajte Kakva fotografija - Sina Nataše Ninković nismo videli odavno, Matija je pravi šmeker

- Nataša Ninković i ja smo jako slične verovatno zbog toga što smo crnke i imamo punije usne. Mislim da je to tipski. Međutim, potpuno smo različite. 

Sećam se, kad nas je profesor Vlada primio na Akademiju, imale smo ultrakratku kosu. Tako iste smo došle na Akademiju. Ona iz Trebinja, ja iz Valjeva.

Živele smo zajedno od treće godine fakulteta, pa sve dok se nismo udale, a udale smo se iste godine. Zajedno smo i krenule u sve to.

Bio je i reditelj koji je jednom izgovorio: -Pa ne mogu sad da uzmem nju, one su stvarno toliko slične, a treba da igraju potpuno drugačije likove’ - ispričala je Nela u emisiji „Kec na jedanaest”.

 

 

Stara fotografija Nataše Ninković i Nele Mihajlović oduševila je korisnike društvenih mreža, a komplimenti na račun njihovog izgleda nizali su se poput perli. 

„Prave prijateljice”, „Prelepe ste”, „Divne žene i glumice”, „Prirodne i prelepe”.

Komentari. (0)

Loading