Novak Đoković

Nole je danas uzor svima, a da li znate ko je njegov omiljeni heroj?

Autor:

01.06.2024 10:00

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Nikada ne biste pogodili ko je omiljeni heroj Novaka Đokovića



Najbolji od najboljih. Jedan jedini. Heroj nacije, heroj sporta, heroj sveta. Sve se ovo može reći za tenisera koji je 424 nedelje na vrhu belog sporta.

A da li ste se ikada zapitali ko je omiljeni heroj Novaka Đokovića? Ko je ta osoba kojoj se on divi? Iako su mnogi mislili da je neki kolega sportista, pogrešili su. U pitanju je jedna dama.

Clive Brunskill/Getty Images

 

I to kakva! Ona najvažnija u njegovom životu pored supruge Jelene i ćerke Tare. Ona koja je ceo život podredila njemu da bi on ostvario svoj najveći san u kojem je uspeo.

Da, sada već svi znate, omiljeni heroj Novaka Đokovića, odnosno heroina je njegova majka Dijana za koju je teniser veoma vezan.

Omiljeni heroj Novaka Đokovića je ona

Gostujući u jednoj emisiji, Novak je govorio o svojim velikim uspesima, ali i koga on smatra svojim superherojem.

- To je moja majka - rekao je Nole. Voditelj je tada pokušao da ga zbuni, pitajući ga koja majka, pošto ih ima dve? Najbolji teniser sveta se nasmejao i dodao:

Pročitajte Bolovi su nepodnošljivi, Novak hitno primljen u Urgentni centar

- Obe. Moja biološka mama i moja teniska mama - rekao je Nole, misleći na svoju majku Dijanu i pokojnu Jelenu Genčić, koja mu je bila prvi trener i koja je zaslužna za njegove uspehe, jer je u njegovoj četvrtoj godini u njemu prepoznala velikog šampiona.

Iako je najbolji na svetu, iako je postigao sve što je zamislio, Novak nije zaboravio zbog koga je tu gde jeste i uvek sa ponosom ističe da su njegov život obeležile ove dve vanserijske dame zbog kojih je on danas heroj i uzor mnogim mališanima.

@reketiranje Jedna je majka. ❤️ Dobro, kod Novaka dve, ali kapirate poentu... #novakdjokovic #djokovic #nole #nolefam #tenis #srbija #novak #fyp #foryoupage ♬ original sound - reketiranje

 

Komentari. (0)

Loading