Marija Kilibarda

Kako je uspela toliko da sakrije? Evo u kom je mesecu Marija Kilibarda

Autor:

29.05.2024 15:55

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Marija Kilibarda trudna, evo koji je mesec



Vest da je Marija Kilibarda trudna odjeknula je danas u domaćim medijima. Voditeljka i njen dugogodišnji izabranik Bane Vučelić uskoro će postati roditelji, a poznato je i da će u njihov dom stići devojčica.

Lepa voditeljka trudnoću je dugo skrivala, a sada su mnogi iznenađeni u kom je mesecu.

Instagram @kilimara

 

Naime, kako piše Kurir, voditeljka je u petom mesecu trudnoće.

Nakon saznanja da je Marija Kilibarda trudna, oglasila se njena svekrva Ljiljana Dragutinović i potvrdila lepe vesti.

Pročitajte Zbog ovoga je pukao prvi brak Marije Kilibarde, razvela se posle samo godinu dana

- Znam šta hoćete da me pitate, ali nije moje da pričam o tome. Marija treba da se oglasi. Ja držim pesnice. Hvala još jednom na lepim željama - rekla je ona za pomenuti medij.

Inače, Marija i Branislav uživaju u ljubavi već četiri godine, a jednom prilikom njihov prijatelj otkrio je kako su se upoznali.

- Marija i Bane sreli su se početkom marta na rođendanu zajedničkog prijatelja u restoranu. On je odmah bacio oko na nju. Rekao je: ‘Baš je lepa uživo. Izgleda skroz prirodno, to mi se sviđa!’

Nije gubio vreme, odmah joj je prišao da se upoznaju. Posle nekoliko minuta, bilo je jasno da će se smuvati. Ona se sve vreme kikotala, očigledno ju je veoma šarmirao – rekao je tada izvor blizak Vučeliću za Informer.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Voditeljka je jednom prilikom za magazin Story otkrila da joj je partner bio najveći oslonac u teškim životnim trenucima.

- Pobedila sam svoje psihičke probleme. Tri godine je trajalo moje raspadanje do najsitnijih komada. Sve me je bolelo, jer nisam bila ono što su drugi očekivali od mene - domaćica i majka. 

Pročitajte Ljubav Marije Kilibarde na najtežem ispitu - Videla sam njene ruke na njegovom licu

Bez njega ne bih tako lagano prošla kroz težak period za nama. Za godinu dana, provela sam s njim više vremena i doživela razmena više nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama – rekla je Marija i dodala:

- Samim tim, sve je brže isplivalo na površinu, i lepo i ružno. I znala sam da će, ako pregrmimo prvih par meseci karantina, to biti jedna lepa stabilna veza.

Komentari. (0)

Loading