Marija Kilibarda

Marija Kilibarda (43) otkrila kako podnosi trudnoću, svaki dan mora da uradi jedno

Autor:

29.05.2024 18:01

Foto: Amir Hamzagić/ ATA Images

Foto: Amir Hamzagić/ ATA Images

Trudna Marija Kilibarda se oglasila prvi put nakon vesti da je u blagoslovenom stanju, emocije su neopisive



Marija Kilibarda (43) uskoro će se ostvariti u ulozi majke prvi put. Lepa voditeljka i njen izabranik Branislav Bane Vučelić postaće roditelji devojčice, a da li su odabrali ime bebe još uvek nije poznato.

Srećni par je prinovu dugo čekao, a povodom prelepih vesti oglasila se trudna Marija Kilibarda.

Amir Hamzagić/ATA Images

 

- Ovo što nam se dešava je najveći životni blagoslov. Štipkam se svaki dan za nadlakticu da se uverim da nije san! Super se osećamo, naša devojčica i ja.

Dogurali smo do polovine trudnoće. Samo da sve ostane ovako do kraja. Pregršt ljubavi, podrške i čestitki dobijam i to mi ispunjava srce zahvalnošću - izjavila je ushićeno trudna Marija Kilibarda za televiziju „Una“.

Pročitajte Zbog ovoga je pukao prvi brak Marije Kilibarde, razvela se posle samo godinu dana

Inače, voditeljka je u petom mesecu trudnoće, a mnogi se pitaju kako je toliko dugo ovu informaciju uspela da sakrije od javnosti.

Podsetimo, Marija i Branislav u vezi su četiri godine, a njihova ljubavna priča počela je sasvim spontano.

- Marija i Bane sreli su se početkom marta na rođendanu zajedničkog prijatelja u restoranu. On je odmah bacio oko na nju. Rekao je: "Baš je lepa uživo. Izgleda skroz prirodno, to mi se sviđa!"

Nije gubio vreme, odmah joj je prišao da se upoznaju. Posle nekoliko minuta bilo je jasno da će se smuvati. Ona se sve vreme kikotala, očigledno ju je veoma šarmirao - rekao je tada izvor blizak Vučeliću za "Informer".

Antonio Ahel/ATAImages

 

Bane je dodatno pridobio Mariju kada ju je u teškim životnim trenucima čvrsto držao za ruku.

- Pobedila sam svoje psihičke probleme. Tri godine je trajalo moje raspadanje do najsitnijih komada. Sve me je bolelo jer nisam bila ono što su drugi očekivali od mene – domaćica i majka.

Pročitajte Ljubav Marije Kilibarde na najtežem ispitu - Videla sam njene ruke na njegovom licu

Bez njega ne bih tako lagano prošla kroz težak period za nama. Za godinu dana, provela sam s njim više vremena i doživela razmena više nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama - rekla je Marija svojevremeno za "Story".

- Samim tim, sve je brže isplivalo na površinu, i lepo i ružno. I znala sam da će, ako pregrmimo prvih par meseci karantina, to biti jedna lepa stabilna veza.

Komentari. (0)

Loading