Toni Bijelić

Toni Bijelić iskreno: Jednog dana shvatiće koliko sam se trudio

Autor:

30.05.2024 11:33

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Reči Tonija Bijelića podigle veliku prašinu u javnosti, da li su upućene Dragani?



Posle 24 godine braka Toni Bijelić i Dragana Mirković odlučili su da se raziđu. 

Budući da su važili za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, krah njihove ljubavi mnoge je zatekao, a reči Tonija Bijelića napravile su pravu pometnju.

Mirko Tabašević

 

Biznismen je, naime, na svom Instagram profilu podelio novu fotografiju, a mnogi se pitaju kome su upućene oštre reči Tonija Bijelića.

Pročitajte Ne zovi me, nisam više tvoj - Toni Bijelić poslao jasnu poruku (foto)

- Mislim da će jednog dana ljudi shvatiti koliko ste se trudili za njih, ali taj dan kad dođe, vas više neće zanimati - napisao je on.

Instagram

 

Iako su se mnogi nadali da će Dragana i Toni uspeti da prevaziđu bračnu krizu, to se, nažalost, nije desilo, a reči Tonija Bijelića jasno su stavile do znanja da su odnosi među njima još uvek zategnuti. 

„Kome li je uputio ove reči”, „Razvod nikada nije lak”, „Dragana i Toni su bili lep par, nadam se da će se pomiriti” samo su neki od komentara koji se mogu čuti na račun nekadašnjih partnera. 

Podsećanja radi, Toni Bijelić i Dragana Mirković su bračne zavete razmenili na intimnoj ceremoniji. Za tu priliku folk diva odabrala je kratku belu haljinu preko koje je ponela ogrtač u istoj nijansi.

- Venčali smo se u opštini, bilo je to skromno slavlje. Bilo je vreme sankcija, niko od moje familije nije mogao da dođe jer nisu mogli da dobiju vizu. 

Pročitajte Tuga Tonija Bijelića potpuno slomila - Hvala na svemu, zauvek ostaješ u sećanju

Toni je austrijski državljanin od rođenja, a ja nisam mogla da svojoj porodici, tati, mami, sestri, napravim vizu, nisam mogla to dok se ne udam i dok se naša zajednica papirološki ne sprovede do kraja.

I zbog toga smo imali malo gostiju. Čak ni sva Tonijeva familija nije mogla da dođe jer i on ih ima mnogo.

Tako da je bilo nas dvadesetak, ali bez obzira na to što su mi nedostajali, ipak je to bilo za mene najlepše i najromantičnije venčanje - svojevremeno je ispričala Dragana.

Pune 24 godine palo je u vodu, a nekadašnje partnere uvek će vezivati sin Marko i ćerka Manuela.

Komentari. (0)

Loading