Milica Todorović

Roditeljstvu se baš radovala, Milica Todorović dečku saopštila pretužne vesti

Autor:

30.05.2024 10:29

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milica Todorović raskinula sa dečkom posle nekoliko meseci veze



Milica Todorović raskinula je sa Lazarom Granićem posle samo nekoliko meseci veze.

Kako prenose domaći mediji, do kraha ljubavi došlo je na insistiranje pevačice koja je svakim danom uočavala nepremostive razlike.

Katarina Drajic/ATAImages

 

- Jednostavno su razlike među njima bile nepremostive. Smetalo joj je što se ponaša kao klinac.

I dalje se prate na društvenim mrežama, dogovorili su se da ostaju drugari, ali ona više nije mogla da izdrži sa njim iako se trudila da ostanu zajedno - rekao je izvor i dodao:

- Njemu je raskid pao znatno teže nego njoj budući da se Milica dugo pripremala kako da izađe iz emotivnog odnosa - zaključuje izvor za „Alo”.

Milica Todorović raskinula posle svega nekoliko meseci ljubavi

Vest da je Milica Todorović raskinula rastužila je pevačicine fanove koji su taman pomislili da je pronašla „gospodina pravog”, a ona je nedavno govorila o njihovom upoznavanju:

Milica je otkrila i koje je bilo prvo pitanje koje je postavila Lazaru.

- Upoznali smo se na jednoj proslavi, mislila sam da je gej. Kada mi je prišao, to je bilo prvo pitanje koje sam mu postavila - rekla je ona.

Antonio Anhel / Ata images

 

- On je prišao, videla sam ulickanog tipa, dečko jako lepo izgleda, a ja sam uvek imala tako malo prljavije tipove. Kako mi je prišao ja sam ga pitala „Je l’ si ti gej?“

Dečko se zaprepastio, ne znam kako me nije oterao u tri lepe, nego eto - kazala je ona u emisiji „Amidži šou”.

Pročitajte Tek što je obelodanila novu vezu, Milica Todorović sve priznala - On je...

Da je njihova veza delovala ozbiljno, govori podatak da je muzička zvezda upoznala Lazareve roditelje o kojima je govorila samo u superlativu.

- Moji roditelji se nikada nisu mešali u moje veze. Njegovi roditelji su divni, stvarno. Upoznala sam i svekrvu i svekra. Mama Slavica je divna - rekla je Milica.

Iako su njeni najmiliji pomislili da je ovo pravi momenat da se pevačica ostvari u ulozi majke, ipak će roditeljstvo sačekati neke bolje dane.

Komentari. (0)

Loading