Marija Bergam

Marija Bergam očarala je u Senkama nad Balkanom, razvela se, opet tajno udala i nestala, evo gde je danas

Autor:

30.05.2024 21:15

Foto: ATA IMAGES/ZORANA MADNIC

Foto: ATA IMAGES/ZORANA MADNIC

Marija Bergam danas ovako provodi vreme, prioriteti su se promenili



Kada je serija „Senke nad Balkanom“ pre nekoliko godina počela sa emitovanjem, jedno od najzvučnijih imena postala je Marija Bergam. Glumica nesvakidašnje lepote i bujne kose, koja je njen zaštitni znak, ubrzo je osvojila srca gledalaca širom Srbije.

Uloga misteriozne Maje Davidović donela joj je neverovatnu popularnost, a nakon toga usledilo je još nekoliko projekata, koji ipak nisu imali toliki uspeh kao pomenuta serija.

youtube printscreen

 

Nakon razvoda od Radivoja Raše Bukvića, Marija se drugi put udala, i to tajno, a ubrzo potom na svet je donela ćerkicu Olgu.

Poslednja televizijska uloga lepe glumice bila je 2022. kada je igrala u TV seriji „Telenovela“, a poslednje dve godine nije snimala.

Pročitajte I kad je napuštao Srbiju, i kad se razvodio od Marije - Ova rečenica Raši Bukviću promenila je život

Očigledno da se Marija Bergam danas maksimalno posvetila ulozi majke, a na njenom Instagram nalogu često možemo videti porodične fotografije.

Sudeći po njenim objavama, ni posle porođaja nije se mnogo promenila, već se i dalje može pohvaliti devojačkom linijom.

 

Na društvenim mrežama mogli smo da primetimo da glumica uživa u vremenu koje provodi sa ćerkicom, na putovanjima, ali i u ponekom gradskom dešavanju.

Iako je na filmu i u serijama nije bilo, Marija Bergam danas je posvećena pozorištu.

Njena najnovija uloga, kako se i sama pohvalila na pomenutoj društvenoj mreži, jeste u predstavi „Prijatelji“ gde igra šarmantnu Fibi Bufe, dok njeno novo televizijsko ostvarenje publika sa nestrpljenjem iščekuje.

Komentari. (0)

Loading