Ivana Španović

Pred Evropsko prvenstvo u Rimu Ivana Španović saopštila poražavajuće vesti, svi smo uz nju

Autor:

31.05.2024 14:02

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Odluka Ivane Španović rastužila javnost



Odluka Ivane Španović da odustane od zimske sezone, ali i od Evropskog prvenstva koje će se od 7. do 12. juna održavati u Rimu mnoge je iznenadila. 

Ata Images

 

Gostujući u podkastu Olimpijskog komiteta naša najpoznatija atletičarka otkriva zbog čega se ovoga puta neće boriti za medalju, a odluka Ivane Španović je, po svemu sudeći, definitivna. 

Pročitajte Ivana Španović zna kako da dovedete liniju do savršenstva bez odlaska u teretanu (video)

- Odustala sam od zimske sezone, odustala sam od Evropskog prvenstva u Rimu, zato što ne želim da ostavljam jedan promil rizika da u Parizu skačem sa bilo kakvim bolom. 

Odavno mi nije želja da sakupljam medalje i nisam kolekcionar. Volim takmičenja, izuzetno, i nije mi uvek bitno samo da se pojavim i opravdam očekivanja. 

Naša ideja je da se pojavim na takmičenju kada sam spremna, kada ne postoji rizik od povreda i apsolutno je Pariz jedina stvar o kojoj pričam od Tokija. 

Koliko god da mi se skače na Evropskom prvenstvu, to je mala žrtva, odgledaću ga - otkriva ona. 

Podsećanja radi, Ivana Španović postala je sinonim za izuzetnost u atletici, a njena karijera obeležena je brojnim uspesima.

Atraktivna brineta rođena je 10. maja 1990. godine u Zrenjaninu, gde je započela put ka atletskim visinama.

U godinama koje su usledile nizala je samo uspehe i nikada nije odustajala zbog čega je ova neočekivana odluka Ivane Španović mnoge zatekla. 

Komentari. (0)

Loading