Marija Kilibarda

Koliko se promenila? Prva fotografija trudne Marije Kilibarde

Autor:

31.05.2024 15:57

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Izgled trudne Marije Kilibarde privukao dosta pažnje, da li se promenila?



Vest da je Marija Kilibarda trudna pre dva dana obradovala je mnoge.

Prelepa voditeljka i njen izabranik Bane Vučelić uskoro će postati roditelji jedne devojčice, a buduća mama oglasila se za medije.

Instagram

 

- Ovo što nam se dešava je najveći životni blagoslov. Štipkam se svaki dan za nadlakticu da se uverim da nije san! Super se osećamo, naša devojčica i ja.

Dogurali smo do polovine trudnoće. Samo da sve ostane ovako do kraja. Pregršt ljubavi, podrške i čestitki dobijam i to mi ispunjava srce zahvalnošću - izjavila je ushićeno Marija za televiziju „Una“.

Pročitajte Marija Kilibarda (43) otkrila kako podnosi trudnoću, svaki dan mora da uradi jedno

Inače, Marija je u petom mesecu trudnoće, a mnogi se pitaju kako je toliko dugo ovu informaciju uspela da sakrije od javnosti.

Voditeljka više trudnički stomačić ne krije, a izgled trudne Marije Kilibarde imali smo prilike da vidimo na profilu kod njene prijateljice Anđelke Stević Žugić.

Njih dve su pozirale sa širokim osmesima na licima, a izgled trudne Marije Kilibarde svi su komentarisali.

Lepa brineta blistala je u kombinezonu crne boje, dok je kombinaciju razbila crvenom ešarpom koju je prebacila preko ramena.

Buduća mama dobila je pregršt komplimenata i mnogi su se složili da joj blagosloveno stanje prelepo stoji i da se gotovo uopšte nije promenila.

Komentari. (0)

Loading