Nina i Mateja

Nina Janković danas slavi 10 godina braka, a evo u čemu se udala, o venčanici su svi pisali

Autor:

31.05.2024 20:33

Foto: Miša Obradović

Foto: Miša Obradović

Venčanica Nine Janković bila je očaravajuća, svaka devojka bi poželela da se uda u takvom modelu



Nina Janković i njen suprug Mateja Dičić već deceniju su u ljubavi.

Skladni par danas proslavlja desetu godišnjicu braka, a ona nije izdržala da se ne pohvali na društvenim mrežama.

Boško Karanović

 

- 10 godina - napisala je kratko glumica uz emotikon srca i fotografiju sa ceremonije.

Nina i Mateja na večnu ljubav zakleli su se u Crkvi svetog Marka na Tašmajdanu u prisustvu najuže  porodice i prijatelja.

Pročitajte Nina Janković druga žena, osedela preko noći, ovo je razlog (foto)

- Tokom venčanja u crkvi tiho sam pitala sveštenika: Kada ja njega treba da gazim, a on mi je u šali odgovorio: Ceo život! 

Naravno, kasnije nam je poručio kako ne treba to da radimo, već da se volimo, pa smo taj deo preskočili - rekla je tada kroz osmeh Nina.

- Nakon crkvenog venčanja, zahvaljujući našem barjaktaru Milanu Vlajiću, sigurno i na vreme stigli smo do hotela. Koliko god da se trenutno šalim, kada bolje razmislim, na njemu je bio odgovoran zadatak kolovođe - izjavila je glumica tada za medije.

Venčanica Nine Janković bila je glavna tema

Ambijent hotela u kome se slavlje odigralo bio je bajkovit, ali ono što je privuklo najviše pažnje bila je venčanica Nine Janković.

Glumica je blistala u kreaciji brenda "Oleg Cassini", takozvanog princeza-modela, dok joj je kosa bila pokupljena u punđu, a diskretna šminka samo je dodatno istakla njenu prirodnu lepotu.

Iako je raskošna venčanica Nine Janković koju možete pogledati OVDE apsolutno oduzimala dah, glumica je kasnije odlučila da se raskomoti, te se presvukla u haljinu boje kajsije.

Komentari. (0)

Loading