Mia Begović

U 61. godini Mia Begović nema botoks i filere, ovako izgleda danas (foto)

Autor:

03.06.2024 20:17

Foto: youtube printscreen HRT1 serija Ponos Ratkajevih

Foto: youtube printscreen HRT1 serija Ponos Ratkajevih

Mia Begović svojom lepotom ostavljala bez daha na svakom koraku



Mia Begović 11. januara napunila je 61. godinu. Barem tako kaže podatak u njenoj ličnoj karti.

Da ste je sreli ovih dana na ulici, pomislili biste da neko tu "ne govori" istinu. 

youtube printscreen HRT1 serija Ponos Ratkajevih

 

Poznata jugoslovenska i hrvatska glumica napunila je 61. godinu, a ovih dana je posle dosta vremena posetila naš glavni grad i gostovala kod Snežane Dakić u emisiji. 

Nedavno je na svom profilu na Instagramu izjavila da odoleva estetskim korekcijama, pa na licu nema filere i botoks, a sada je to poslednjim televizijskim gostovanjem i dokazala. 

- Divno se osećam u svojoj koži. Svesna sam svakog momenta koji živim. Uživam u svakoj kafi koju pijem, u svakoj čaši vode.

Pročitajte Sa samo mesec i po dana ostala je bez majke - Ovako danas izgleda ćerka Ene Begović

Nekada bih sve to radila bez tog trenutka uživanja. Samo bih pila kafu radi kafe, samo da bih je konzumirala - iskreno je rekla prelepa glumica.

- Sada stvari malo manje primam emotivno. Valjda je to sazrevanje. Izgleda da sam izašla iz puberteta - kroz osmeh je zaključila Mia Begović u emisiji "Male stvari". 

Čini se da je Miina lepota ista kao pre mnogo godina kada je ovdašnja publika uživala u serijama „Ponos Ratkajevih“ i „Vila Marija“ u kojima je ona tumačila jednu od glavnih uloga.

Složićete se da je, osim tamnije boje kose, Mia podjednako lepa. Zato i ne čudi što i dan-danas nosi titulu jedne od najlepših žena sa ovih prostora.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

 

Komentari. (0)

Loading