Iskra Brajović

Lepe vesti vešto je krila zbog komplikacija, trudna Iskra Brajović

Autor:

03.06.2024 16:31

Foto: Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Foto: Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Iskra Brajović trudna, prenose domaći mediji



Iskra Brajović trudna je po drugi put, prenosi "Blic".

Glumica je nedavno otkrila da se pomirila posle nekoliko godina razdvojenosti sa bivšim suprugom Sinišom Babićem, sa kojim ima ćerku Ines.

Boško Karanović

 

Posle tri godine od razlaza, Iskra i Siniša shvatili su da ne mogu jedno bez drugog, a ubrzo po pomirenju u njihov dom stigle su najlepše vesti.

Ćerka Voje Brajovića i njen izabranik uskoro će postati roditelji po drugi put, a da su ovi navodi tačni potvrdila je i sama glumica za pomenuti medij.

Vest da je Iskra Brajović trudna obradovala njene najmilije, a posebno mezimicu koja jedva čeka da postane starija sestra.

Iskra Brajović trudna, deda Voja presrećan

Kako je dramska umetnica pre tri godine govorila, tada su se ona i Inesin tata rastali u prijateljskim odnosima jer im je njena sreća uvek bila na prvom mestu.

– Od početka smo tim u vaspitavanju Ines. Čak i kad se ljudi u svemu ne slažu, pred detetom su majka i otac jedno biće, i to tako mora da bude. Nevezano od toga da li nečiji mama i tata žive pod istim krovom ili ne, da li se vole ili ne. 

Pročitajte Iskra Brajović oživela najlepše uspomene, njega je oduvek obožavala

Ines je prirodno više vezana za mene. U jednom periodu, koji je trajao skoro tri godine, mi smo živele same, dok smo Siniša i ja polagali neke ispite zrelosti sami kod sebe, i tada se vezala za mene – rekla je Iskra.

Ipak, očigledno je da se emocije među njima nisu ugasile, pa su njihovoj ljubavi dali još jednu šansu

 

Iskra se oglasila i na Instagramu, objavivši prvu fotografiju u blagoslovenom stanju gde se tek nazire stomačić uz zanimljiv opis:

- Sinoć smo imali poplavu u stanu, kao da smo upali s čamca u reku... I ceo dan sam u krpama i čaršavima po podu, nosamo stvari u perionicu i sušionicu jer smo bukvalno sve od tkanina iskoristili da se pokupi voda...

E, tako mrtvoj umornoj, javljaju mi drugarice da se piše o mojoj trudnoći broj dva, koju sam, zbog početnih komplikacija, vešto krila od mnogih...

I tad shvatim, ma nek je više lepih vesti! Poplava se reši lako. A i voda se pušta za sreću, što se kaže!

Komentari. (0)

Loading