Džansu Dere

Zavela je Ezela: Evo gde je danas Džansu Dere, posle zemljotresa u Turskoj nestala je

Autor:

04.06.2024 14:40

Foto: Med Yapim/Madd Entertainment via Nova TV

Foto: Med Yapim/Madd Entertainment via Nova TV

Džansu Dere danas živi sasvim drugačiji život



Turska glumica Džansu Dere (43), Ejšan iz serije „Ezel”, koju smo gledali još i u telenovelama „Sila” i „Majka”, prošle godine našla se na stubu srama. 

Ona se nije oglasila povodom stravičnog zemljotresa koji je pogodio Tursku, a čak su se pojavile i glasine da je stradala pod ruševinama.

Med Yapim/Madd Entertainment via Nova TV

 

Ona je u međuvremenu deaktivirala nalog na Tviteru jer nije mogla da se nosi s neprestanim napadima „tviteraša” zbog toga što je sve vreme ćutala kao zalivena i nije delila apele za pomoć ugroženima.

Kako su tada pisale Tv Novele, posle nekog vremena prekinula je ćutanje i to na molbu novinarke Birsen Altuntaš, koja je telefonom kontaktirala s njom i zamolila je da joj otkrije gde je bila dok su mediji pisali da je mrtva i zašto se nije oglašavala na mrežama.

Pročitajte Posle velike ljubavi pokušao je da uništi njenu karijeru - Iznenadićete se gde su danas Gulseren i Džihan

- Imala sam zdravstvenih problema. Nisam izlazila iz kuće jer sam povredila nogu i još neko vreme ću ostati u krevetu – dok se potpuno ne oporavim.

Kada je reč o društvenim mrežama, mislim da svi znaju da ih ne koristim preterano, pa se zato nisam ni oglašavala.

Konkretno, na svoj Instagram gledam kao na foto-album i tu stavljam isključivo fotografije koje me podsećaju na neke lepe trenutke - izjavila je prošle godine jedna od najpopularnijih glumica sa Bosfora i tako demantovala glasine da je tragično preminula.

Džansu Dere bavi se i ovim poslom

Pre nego što je uplovila u svet glume, poznato je da se Džansu Dere bavila i manekenstvom.

Paralelno je studirala arheologiju na Univerzitetu u Istanbulu, ali nikad nije stigla do diplomskog.

- Odmalena su me zanimale istorija i arheologija, kao i književnost i istorija umetnosti. Žao mi je što nisam diplomirala, posebno zbog roditelja koji su toliko ljubavi i pažnje uložili u mene.

Pascal Le Segretain/Getty Images

 

Bili su očajni kad sam postala manekenka, jer je to, prema njihovom mišljenju, potpuno besmislen posao. I apsolutno su u pravu.

Lepota je sama po sebi precenjena. Kakva nam je korist od lepog lica ako ono krije prazninu u duši i glavi - zaključila je Džansu za turske medije. 

Ipak, i u petoj deceniji njena lepota ne bledi. Zaštitno je lice „L’Oréala” za Tursku, krasi brojne naslovne strane prestižnih časopisa, pa njen nalog na Instagramu zaista podseća na pravi manekenski „book”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cansu Dere (@cansudere)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cansu Dere (@cansudere)

 

Komentari. (0)

Loading