Jelena Karleuša

Jelena Karleuša nikad emotivnija: Ljubavi moja

Autor:

04.06.2024 13:26

Foto: Antonio Ahel/M.M.ATAImages

Foto: Antonio Ahel/M.M.ATAImages

Objava Jelene Karleuše emotivnija nego ikad, kome su upućene ove reči?



Ljubavni život Jelene Karleuše u poslednje vreme često se komentariše. Iako se još pre par godina tema razvoda njenog braka sa fudbalskim menadžerom Duškom Tošićem pokrenula, njih dvoje i dalje žive zajedno.

Ipak, nedavno je ova priča dobila nove dimenzije, kada je Duško izašao u javnost sa tvrdnjama da je davno pokrenuo razvod.

Srđan Stevanović/Getty Images/antonio ahel/ata

 

- Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo oko sporazumnog razvoda braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno.

I dalje pokušavam da izbegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu decu - rekao je Duško prvi put za medije i priznao da zaista želi da se razvede. 

- Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih - otkrio je sportista za Kurir. 

Njegova još uvek zakonita supruga nakon toga demantovala je ove tvrdnje, a potom se i oglasila na društvenim mrežama.

Pročitajte Posle četiri dana potrage za malom Dankom objava Jelene Karleuše izazvala buru

- Samo da izdržim sva iskušenja i sve izazove, da budem dobar čovek i kada bih najradije bila loš, da prećutim ono što se ne govori, da ne osetim mržnju i želju za osvetom.

Neka mi univerzum da snagu da sve koji mi čine zlo razumem, neka mi život da snagu da sve svima oprostim. To je moja pobeda.

Izgleda da je muzička zvezda sada u drugom raspoloženju, budući da je najnovija objava Jelene Karleuše nikad emotivnija.

- Drugi ljudi, ljubavi moja snena, nisu te voleli do noža i rana. Do prskanja očnih mrena, do gubljenja svesti za svetlost dana - pisalo je na Instagramu pevačice, pa su mnogi pretpostavili da su ove reči upućene njenom suprugu.

Instagram

 

 

 

Komentari. (0)

Loading