Kejt Midlton

Prvo pojavljivanje Kejt Midlton otkako se razbolela, prošlo je punih 5 meseci

Autor:

04.06.2024 20:36

Foto: Chris Jackson / Getty Images

Foto: Chris Jackson / Getty Images

Prvo pojavljivanje Kejt Midlton, konačno uslikana



Mesecima se svi pitaju kada će se dogoditi prvo pojavljivanje Kejt Midlton u javnosti nakon što je otkrila da boluje od jedne vrste kancera u martu ove godine.

Od video zapisa, u kome se obratila čitavom svetu sa setom u očima i željom da pobedi opakog protivnika, princezu od Velsa nismo imali prilike više da vidimo.

Chris Jackson/Getty Images

 

Neretko se spekulisalo o fotomontaži fotografija sa suprugom i decom, a šta je zaista istina i dan-danas je misterija.

Ipak, čini se da se vojvotkinja od Kembridža vraća u normalnu svakodnevicu jer je sve češće viđena u društvu mališana kojima ispunjava sve želje.

Kejt se trudi da porodični život održava normalnim, te stalno vodi decu, Džordža i Šarlot, na njihov omiljeni sport i hobi.

Konačno prvo pojavljivanje Kejt Midlton

Deca idu na časove jedrenja u lokalnom klubu, u blizini njihove porodične kuće u Sandringemu.

Meštanin povezan sa jedriličarskim klubom u Norfolku kaže da često primećuju suprugu princa Vilijama kako vodi svoje dvoje najstarije dece na časove.

- Video sam Kejt kako ovde dovodi Džordža i Šarlot na časove. Često vidite kako im automobil stiže - rekao je gospodin za "Sunday mail".

Jonathan Buckmaster/MirrorPix/Profimedia

 

- Dok oni uživaju na časovima, Kejt ostaje na obali. Ona čeka u klubu i sedi na balkonu. Voli da čita i da se sunča - kaže meštanin. 

- Ponekad je i Vilijam ovde, pazi i gleda kako se njihov brod vraća. Sjajno je što imaju priliku da rade normalne stvari.

Pročitajte Lekar otkrio - Od ovog raka boluje Kejt Midlton

Tako da s pravom možemo reći da se konačno dogodilo prvo pojavljivanje Kejt Midlton u javnosti, iako ne baš onako kako smo zamišljali.

Njoj je potrebno još vremena da se potpuno oporavi i vrati kraljevskim obavezama, a do tada se trudi da maksimalno uživa u vremenu koje provodi sa mališanima.

Komentari. (0)

Loading