Ceca Ražnatović

Ceca je baka troje mališana, a da li verujete da za devet dana puni ovoliko godina?

Autor:

05.06.2024 17:04

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ceca Ražnatović rođendan proslavlja za devet dana



Ceca Ražnatović rođendan će proslaviti za devet dana u vili u Ljutice Bogdana gde će okupiti najuži krug porodice i prijatelja.

Poznata kao neko ko voli da okupi najdraže i napravi dobru žurku, muzička diva i ove godine priprema rođendansku proslavu danima unapred.

M.M./ATA Images

 

Prošlogodišnji jubilarni divan dan folk diva otkazala je zbog teškog perioda kroz koji je prolazila cela porodica jer je samo nekoliko dana pre 14. juna Anastasija izgubila bebu u petom mesecu trudnoće.

Ipak, ove godine situacija je drugačija pa u domu Ražnatovića već mesec dana ima pregršt razloga za slavlje.

Tačno 30 dana pred bakin rođendan, 14. maja, rodio se najmlađi unuk Isaija, zatim su Anastasija i Nemanja 28. maja upriličili građansko venčanje, i pre dva dana slavio se četvrti rođendan Cecinog mezimca Željka.

Ceca Ražnatović rođendan proslavlja baš onako kako želi

Shodno svim lepim trenucima, proslava 51. rođendana sigurno se priprema i verujemo da će ovogodišnja žurka, mala ili velika, biti za pamćenje.

Da, dobro ste pročitali. Ražnatovićka će ove godine oduvati 51 svećicu sa torte, što je mnogima šokantno jer pevačica nikad bolje nije izgledala.

Iako je nedavno po treći put postala baka, Ceca ima izvajanu figuru na kojoj bi joj mnogo mlađe devojke pozavidele.

Pročitajte Ništa nije slutilo na probleme, Ceci pozlilo tokom koncerta, ovo su najnovije informacije

Ceca Ražnatović rođendan će proslaviti u krugu porodice, a već sutradan ima zakazan koncert u Kumanovu u Makedoniji posle kog planira da napravi dužu pauzu kada je reč o nastupima.

Folk diva planira da se posveti snimanju novih pesama i da album privede kraju kako bi ga na jesen objavila kao pravu uvertiru za Ušće 3 koje priprema za jun sledeće godine.

Komentari. (0)

Loading