Tanja Savić

Udaje se Tanja Savić? Svadba sa 11 godina mlađim pilotom okupiće 1.000 zvanica

Autor:

05.06.2024 10:40

Foto: Amir Hamzagic ATA images

Foto: Amir Hamzagic ATA images

Tanja Savić i Muhamed Bešić uveliko pričaju o venčanju, evo kakvi su planovi



Tanja Savić i Muhamed Bešić uskoro će stati na ludi kamen, prenose domaći mediji. Venčanje popularne pevačice biće grandiozno, a kako piše "Blic" biće čak 1.000 zvanica.

- Tanja i Muki planiraju ogromno veselje, koje će najverovatnije biti u jednom elitnom prestoničkom restoranu. Razmišljaju i o najsitnijim detaljima jer žele da sve bude besprekorno i da ta svadba bude dan za pamćenje o kome će cela estrada dugo pričati. 

M.M./ATAImages

 

Još nisu odredili datum, ali uveliko prave spisak gostiju i rekli su mi da će ih biti oko hiljadu!

Na spisku su mnoge Tanjine kolege, a kako je Muki zbog svog posla upoznao mnogo ljudi iz celog sveta, i on će imati veliki broj gostiju - rekao je izvor blizak paru, te otkrio koliko se pilot trudi da ugodi svojoj izabranici.

- Muki ne žali ni dinara kada je Tanja u pitanju, želi da joj ispuni svaku želju za venčanje. Veoma je pažljiv. Njihova veza je zdrava, puna ljubavi, poštovanja i poverenja.

Pročitajte Venčanje samo što nije, Jelena Gavrilović će sudbonosno da izgovoriti na ovoj magičnoj destinaciji?

Pevačica je jednom prilikom izjavila da se raduje da ponovo bude mlada, kao i da će ovaj put napraviti veliku svadbu i obući venčanicu.

- Oduvek sam sanjala da nosim venčanicu. Nisam nikada, a volela bih. Želim da napravimo veliku svadbu!

Videćemo da li ćemo sleteti avionom, pošto se ja bojim, ali Muki je profesionalac u tome i ne bi trebalo da brinem - rekla je Tanja i otkrila čime ju je pilot osvojio.

- Ja padam samo na emocije, a imam i šesto čulo koje me vodi... Bilo mi je važno da ne pije alkohol i da ne koristi nedozvoljene supstance.

 Mi smo se upoznali u avionu, vozio je mene i moju ekipu i odmah mi je zapao za oko. Bio je to mali avion za privatne letove, tako da sam mogla lepo da ga vidim. Malo posle toga krenulo je naše dopisivanje...

Komentari. (0)

Loading