Boris Režak

Boris Režak se slomio pred kamerama: Umrla mi je na rukama

Autor:

06.06.2024 07:50

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Majka Borisa Režaka izgubila je borbu sa teškom bolešću



Specifičnom bojom glasa i prelepim baladama Boris Režak osvojio je srca publike širom regiona. Ipak, kada se kamere ugase, on je pre svega sin, otac i suprug. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Tokom gostovanja u emisiji ”Balkanskom ulicom” pevač je potpuno iskreno govorio o privatnom životu, a malo ko zna da je majka Borisa Režaka preminula na njegovim rukama. 

- Nisam razmišljao o tome do momenta kad je otišla najdraža osoba u mom životu. To je moja majka koja je preminula tri meseca nakon što smo saznali za njenu bolest.

U ta tri meseca sam sve dao da pokušamo da nađemo rešenje, koje se ne tiče zvanične medicine, tu nije bilo pomoći, ali sve se pokušavalo, naravno, kao što svi ljudi pokušavaju.

Ja sam prosto hteo da budem tu sa njom konstantno. Bez obzira što sam imao u Beogradu decu i suprugu. Poslednje dane mama je provela u bolnici, tamo je i umrla. 

Pročitajte Supruga Borisa Režaka posle tragedije u Ribnikaru dala otkaz - Pustiš ih u školu, oni se vraćaju gori

Ja sam želeo da poslednje dane provede kod kuće, tata to nije hteo, možda se bojao ili tako nešto. Želeo sam da umre u svom stanu pored mene. 

Tog dana u bolnici umrla mi je na rukama. Kad sam ja stavio ruku na njene grudi i osetio da srce prestaje da kuca - ispričao je on. 

Majka Borisa Režaka preminula je nakon borbe sa opakom bolešću, a pevač njen odlazak nikada nije preboleo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BLIC TV (@blictelevizija)

Komentari. (0)

Loading