Aca Sofronijević

Samo mesec dana nakon venčanja Aca Sofronijević skida burmu

Autor:

06.06.2024 09:32

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Burma Ace Sofronijevića preko noći postala glavna tema, evo o čemu je reč



Jedna od glavnih vesti prošlog meseca bilo je venčanje Ace Sofronijevića. Popularni harmonikaš izgovorio je sudbonosno "da" 7. maja Kosani Stišović, sa kojom je pre toga bio u vezi nešto više od godinu dana.

Svoje uzbuđenje povodom svadbe Aca nije krio, a o tome koliko je zaljubljen i srećan što je osvojio srce lepe doktorke govori i njegova objava na društvenoj mreži upravo na taj dan.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Najlepši utorak ikada. Hvala Bogu na svemu. Mlada, evo nas - poručio je Sofra malo pre nego što je otišao po svoju izabranicu.

Venčanje je održano u jednom poznatom beogradskom restoranu, gde se uz fenomenalnu muziku veselilo mnogo njegovih kolega i prijatelja.

Pročitajte Na dan Acine svadbe oglasila se Sanja - Sada kada se to konačno desilo ne želim da ćutim! Nije se dalo da postane gospođa Sofronijević

Pre grandioznog slavlja Sofra i Kosana venčali su se i pred Bogom u Hramu Svetog Save, a šarmantni muzičar i dalje je pod utiscima, te je sada burma Ace Sofronijevića postala glavna tema.

Naime, harmonikaš je za emisiju "Scena" na "Blic" televiziji otkrio kako protiču prvi bračni dani i da li je teško svirati sa burmom.

- Moram da kažem da jeste. Burma je prelepa. Zaista hvala mom kumu koji je prešao mnogo nekih hiljada kilometara da ovo donese, ali neću moći da sviram sa burmom definitivno.

Printscreen Blic Tv

 

Tako da, kako Nikola Jokić stavlja tamo na pertlu, ja sam našao jedno mesto na harmonici koje, kada se vezuje onaj kaiš, to ne može da se otvori nikad.

Tu će ona da bude dok ja sviram i onda kada se to završi, naravno, vraćam je na mesto i idemo dalje - zaključio je on, a njegovim obožavaocima je laknulo kada su shvatili da se burma Ace Sofronijevića ipak vraća tamo gde i treba da bude.

Komentari. (1)

Loading
zombie

07.06.2024 17:38

E Aco, b**alino stara!