Nenad Pagonis

Neverica: Nenad Pagonis uhapšen, supruga zbrinuta u Kliničkom centru Novi Sad

Autor:

06.06.2024 13:59

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nenad Pagonis uhapšen, odjeknulo je u domaćim medijima



Vest da je Nenad Pagonis uhapšen danas je šokirala domaću javnost. 

Kik-bokser sinoć je priveden u Novom Sadu nakon što je pretukao bivšu suprugu, prenosi "Blic".
Pomenuti medij piše da je Pagonis osumnjičen za nasilje u porodici.

Aleksandar Krstović

 

Zbog toga mu je određeno zadržavanje po nalogu dežurnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu. 

Kako "Blic" saznaje, ona je zadobila prelom rebara kada ju je bivši muž udario. Navodno, sukobili su se oko treninga njihovog zajedničkog deteta.

Sinoć su oko 23 časa u Novom Sadu u Kliničkom centru "Vojvodine" Maji Brukner konstatovane povrede u vidu naprsnuća rebra.

Maji je, nakon svađe, bivši suprug Nenad Pagonis zadao udarac rukom u predelu grudi, nakon čega je doveden u policijsku stanicu.

Pročitajte To dete je rođeno mrtvo, ostalo je bez kiseonika... Ćerku Nenada Pagonisa spaslo je čudo

Nenad i Maja razveli su se pre nekoliko godina nakon devet godina braka, u kojem su dobili dvoje dece.
Njihov odnos bio je veoma turbulentan, a on ju je jednom prilikom isprozivao javno na Fejsbuku, navodeći da je neposvećena majka.

- Ja mislim da je ovaj svet počeo da se raspada onog trenutka kada su ubedili ženu da je okej da živi za svog poslodavca, a ne za svoju decu, muža i porodicu! Naravno da su posle krivicu preuzeli i muškarci koji se nisu snašli sa "jakim" ženama i postali bezvredni.

MMA Institut YouTube

 

Deca su, umesto da kući uče uz majčinsku ljubav, prepuštena ustanovama u kojima ljudi koji bi trebalo da ih nauče nešto rade za mizerne pare, tako da ih (uz časne izuzetke) baš briga koliko je dete i šta je naučilo, i to gradivo koje će 90 % biti nepotrebno u životu - napisao je bokser tada.

- Nedostatak majke u prvim godinama života zbog njenih poslovnih obaveza često zamenjuje televizor ili mobilni, na kome nema nijedan kvalitetan kulturno-obrazovni program za decu, nego samo kič i šund, što dovodi do lobotomije.

Snaga i napredak jednog naroda zavise od njegove kulture i obrazovanja. Našoj deci zbog nedostatka prvenstveno majki, a onda i očeva, kulturu i obrazovanje diktiraju televizije. Neka se ne uvrede ljute feministkinje, samo razmišljam naglas - završio je on.

Komentari. (0)

Loading