Kejt Midlton

Koliko je bila bezbrižna i srećna: Do sada neviđena fotografija Kejt Midlton

Autor:

08.06.2024 14:45

Foto: Photo by Chris Jackson/Getty Images

Foto: Photo by Chris Jackson/Getty Images

Fotografija Kejt Midlton iz detinjstva osvanula na mrežama



Nakon što je u emotivnom obraćanju, podeljenom 22. marta na zvaničnom Instagram profilu, otkrila da boluje od raka i ide na hemioterapije, princeza od Velsa povukla se iz javnosti.

Kako teče oporavak i da li će se uskoro vratiti kraljevskim dužnostima mnoge zanima, a jedna fotografija Kejt Midlton privukla je nezapamćenu pažnju javnosti. 

Chris Jackson / Getty Images

 

Neodoljiva fotografija Kejt Midlton nastala je nekoliko nedelja pre proslave njenog 2. rođendana. Za tu priliku odabrala je haljinicu sa kragnom i prugicama preko koje je obukla tamnoplavi kardigan.

- Delimo neke uspomene.  #ShapingUs govori o vitalnoj važnosti naših ranih godina i ulozi koju imaju oni oko nas u oblikovanju ostatka naših života. Princeza Kejt, 1983. godina - pisalo je ispod objave.

Fotografija Kejt Midlton iz detinjstva oduševila je fanove širom sveta, a interesantna je i zbog toga što pokazuje ko od njenih naslednika neverovatno liči na nju. 

Pročitajte Ne, nikako! Princ Vilijam prekršio strogo pravilo, Kejt na to nije ni pomišljala (foto)

U pitanju je njen najmlađi sin Luis koji je mamina kopija - bar što se izgleda tiče, s obzirom na to koliko je nestašan.

S druge strane, za princezu Šarlot govore da liči na baku Dajanu, ali i prabaku Elizabetu.

Andrew Milligan/Getty Images

 

 

Komentari. (0)

Loading