Miloš Teodosić

Jedva je preživela tada: Zbog nje Teodosićeva majka ne dolazi na njegove utakmice

Autor:

06.06.2024 18:53

Foto: Dušan Milenković/ATAImages

Foto: Dušan Milenković/ATAImages

Majka Miloša Teodosića ne dolazi na njegove utakmice, ovo je razlog



Miloš Teodosić, od kada igra za Crvenu zvezdu, neretko je na meti negativnih komentara suparničkih navijača, kao što je bilo i tokom sinoćnje utakmice kada su, pored supruge Jelisavete, vređali i košarkaševu mezimicu Petru.

To je ujedno bio jedan od glavnih razloga zbog kog je utakmica prekinuta. A zašto nemamo prilike da vidimo kako majka Miloša Teodosića bodri sina?

Dušan Milenković/ATAImages

 

Žena i deca su mu, kad god mogu, najveća podrška sa tribina, a nije tajna da je on veoma vezan i za svoje roditelje koji su mu bili pokretačka snaga od prvih profesionalnih koraka u svetu košarke.

Majka Miloša Teodosića, ranije je pričala da je srećna zbog sinovljevih uspeha. Zbog njega je, kako je naglasila, ostavila Valjevo i zapostavila ličnu karijeru.

Majka Miloša Teodosića bodri ga preko malih ekrana

Iako je sve ostavila kada su uvideli da im je sin veliki talenat, Teodosićeve roditelje gotovo nikad nismo videli na utakmici, a razlog je otkrila Zorana.

- U Valjevu smo živeli do 2000, najpre su u Beograd zbog FMP-a došli suprug Mićo i Miša, bili su kod strica na Banovom brdu.

Mićo je završio Šumarski fakultet, pa je voleo da mu bude blizu. Dve godine je prošlo dok nismo došli i Jovan i ja - govorila je njegova majka.

Pročitajte Miloš Teodosić u zagrljaju ove poznate dame proslavljao pobedu, Jelisavete nema nigde (foto)

- Dobili smo karte od gospodina Dragana Todorića. To vređanje, užas... Ali nije to bila grupa navijača nego pojedinci koji su nam generacija ili stariji od nas.

Ne znam kako sam to preživela i od tada više ne idem na utakmice. Miloš je pripremljen, psihički jak i deluje da ga ne dotiče. Ćuti cele godine i kada ima pauzu, tada sabira utiske i iz njega izađu komentari.

Komentari. (0)

Loading