Ceca Ražnatović

Ceca nije odolela mnogo mlađem dečku, svi ga odlično znate

Autor:

07.06.2024 19:50

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Duet Cece Ražnatović sa ovim pevačem uskoro će izaći, nikad ne biste pogodili



Duet Cece Ražnatović i Željka Joksimovića treba da izađe u etar svakog trenutka, ali to nije jedina saradnja folk dive.

Još jedan veliki hit „krčka se” u studiju i, kako se spekuliše, izaći će za tačno nedelju dana, na njen 51. rođendan kao poklon publici.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Muzička zvezda ovog puta ukrstila je glasove sa znatno mlađim kolegom, Mihailom Veruovićem Vojažom, snimivši duet koji nosi naziv „Muškarčina”.

Ova numera naći će se na novom albumu mladog pevača koji će simbolično biti izbačen 14. juna kada njegova koleginica proslavlja divan dan.

Duet Cece Ražnatović i Vojaža - hit u najavi

Kao najavu za novi letnji hit, Ceca je podelila zanimljiv video na Tiktoku, gde je upitala publiku da li naslućuju sa kim je snimila novu pesmu.

U komentarima njeni fanovi su jednoglasno rekli - Vojaž, te iako je želela da ovu informaciju sakrije što duže može, u tome nije uspela.

Pesma „Muškarčina” donosi spoj tradicionalnog i modernog zvuka, uz zarazne ritmove i moćne vokale. Tekst pesme govori o snazi, samopouzdanju i ljubavi.

Pročitajte Ceca je baka troje mališana, a da li verujete da za devet dana puni ovoliko godina?

Duet Cece Ražnatović i Vojaža sa nestrpljenjem se iščekuje, jer su poprilično nespojiv spoj ali verujemo da će „Muškarčina” odmah ući u trending i postati omiljena numera tokom letnjih dana.

Dok pomenuta numera ne bude puštena u etar, fanovi popularne pevačice nadaju se da će izaći i pesma nastala u saradnji sa njenim dugogodišnjim prijateljem Željkom Joksimovićem koja se dugo najavljuje.

 

Komentari. (2)

Loading
Cale

08.06.2024 18:43

Vojaž muškarčina🤣🤣🤣 metar i žilet

Kovan

11.06.2024 08:53

Neka uživa dok može