Ana Mihajlovski

Posle 15 godina Ana Mihajlovski ogolila dušu: Ne mogu više tako da živim, ne želim

Autor:

08.06.2024 15:30

Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Ana Mihajlovski podigla je svoj glas i posle mnogo vremena sve priznala



Ana Mihajlovski poslednjih godina bori se za istinu i da svako zlo ne ostane ne kažnjeno

Njene izjave i video zapisi koje objavljuje na društvenim mrežama podstrek su mnogim ljudima da se osveste i u 21. veku život uzmu u svoje ruke. 

Miloš Nadaždin

 

Gostujući u podkastu "Oslobođena", Ana Mihajlovski prvi put javno je govorila sa čim se suočavala i kako je živela više od 10 godina.

- Dosta sam puštala ljude da mi kažu ko sam, šta sam, gde sam, šta bi ja trebalo da radim, šta ja ne bi trebalo da radim.

Ja nikada neću zaboravito tu rečenicu tih prvih 10-15 godina, a ona je glasila: "Samo ti ne razmišljaj". 

Pročitajte Ana Mihajlovski se načisto slomila - Mnogo mi je žao, i tih porodica, ali i deteta koje je došlo do ovoga

- Šta to uopšte njima znači?! I ti pustiš da to traje tako dugo, više od deceniju, da ti neko govori: "Samo ti ne pali mozak". Ajme, ne mogu više tako da živim! 

Sada mislim svojom glavom i ok. Neka napravim glupost, ok. Neka to ne bude ispravno, neka pogrešim, neka ispadnem bu*ala, to je moje. Ja sam ta bu*ala i ja sam samu sebe napravila bu*alom.

Ne želim više da budem produkt drugih ljudi, tuđih potreba, tuđih maštanja i tuđih želja. Biću produkt same sebe, makar taj produkt bio i loš - rekla je Ana Mihajlovski iz dubine duše, ne govoreći da li misli na privatni ili poslovni deo života. 

Anine reči naišle su na veliku podršku javnosti, posebno žena, koje se polako bude i bore za sebe, ne želeći više nikome da ćute, niti da bilo ko upravlja njihovim životima. 

Komentari. (0)

Loading