Mirka Vasiljević

Mirka Vasiljević trudila se da lepe vesti sakrije što duže može, Vujadin ne zna šta ga je snašlo

Autor:

10.06.2024 13:36

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Novi posao Mirke Vasiljević je ovaj, niko se nije nadao da je vidi u ovoj ulozi



Majka četvoro dece, supruga, ćerka, uspešna u svojoj profesiji, izvrsna kuvarica, sve je to jedna žena, a da li znate koji je novi posao Mirke Vasiljević?

Da, dobro ste pročitali, glumica pored svih svakodnevnih obaveza koje ima odlučila je da se upusti u nešto novo, a po onome što smo imali prilike da vidimo, odlično se snašla.

Dalibor Danilović

 

Nedavno se pisalo o tome da je glumica započela privatni biznis sa prijateljicom i da zajedno prave zdrave poslastice, kolače i torte za kojima su ljudi načisto poludeli.

Pored toga, ona je već duže vreme voditeljka emisije „Svadba moga kraja” koja se emituje na Radio-televiziji Srbije, a sada je došao na red i novi posao Mirke Vasiljević.

Novi posao Mirke Vasiljević je ovaj

Iako je gluma njena najveća ljubav, Mirka voli da isproba sebe u nekim novim izazovima pa je tako sada prihvatila da bude voditeljka novog podkasta čija će premijerna epizoda biti emitovana u sredu uveče.

Prva gošća biće joj pevačica Seka Aleksić, a zamisao ove emsije je da se evociraju uspomene na detinjstvo i neke prošle dane kojih se svi sećamo sa nostalgijom.

Prvi tizer koji je osvanuo na društvenim mrežama naišao je samo na pozitivne kritike i komplimente na račun voditeljke koja se savršeno snašla u novoj roli.

Pročitajte Trebalo je da bude u maju, Mirka i Vujadin otkazali svadbu, ona je stala između njih

Ono što je najzanimljivije je to što je imidž dramske umetnice iz prve emisije mnoge podsetio na ulogu koja ju je proslavila - Janje iz serije „Ljubav, navika, panika”. 

Najveća podrška u novom poslovnom poduhvatu su joj nevenčani suprug Vujadin Savić, kao i naslednici koji su se oduševili kada su saznali čime će se mama u budućnosti baviti.

 

@dragi_bravo Upravo gledaš najavu za prvu epizodu Dragi Bravo PODCASTa🎙️koja izlazi u sredu🥹 #savethedate 💾 Domaćin podcasta je predivna Mirka Vasiljević sa kojom ćemo putovati kroz prošlost a prvi gost 🥁 Seka Aleksić❤️‍🔥 #dragibravo #2000s #foryou #festival #zatebe #fypシ #4u #mirkavasiljevic #sekaaleksic ♬ original sound - Dragi Bravo

 

Mirka je primer da se može odlično balansirati između porodičnog života i karijere samo kada postoji dovoljno volje i želje.

Glumici želimo puno uspeha na novom poslu, samo napred Mirka!

 

Komentari. (0)

Loading