Gudelj

Samo nekoliko dana posle venčanja Gudelj odlučio: Sada je stvarno kraj

Autor:

11.06.2024 10:48

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Karijera Dragiše Gudelja je i dalje pod znakom pitanja zbog njegovog zdravstvenog stanja



Karijera Dragiše Gudelja bila je u najvećem usponu kada mu se u martu prošle godine dogodio prvi srčani zastoj nakon koga je hitno hospitalizovan.

Mlađem bratu Nemanje Gudelja tada je postavljena dijagnoza - kardiorespiratorni zastoj. Ubrzo je operisan i ugrađen mu je implantabilni kardioverter defibrilator koji mu je stabilizovao stanje.

Boško Karanović

 

Ipak, krajem prethodne godine ponovo se dogodila ista situacija kada se fudbaler srušio na zemlju tokom utakmice, nakon čega je slušajući lekare odlučio da završi sezonu pre vremena.

Tokom prethodnih meseci odmarao je i oporavljao se u krugu najbližih članova porodice, razmišljajući o samo jednom pitanju - šta dalje?

Ipak, čini se da je karijera Dragiše Gudelja i dalje pod znakom pitanja, a tome u prilog govore i emotivne fotografije koje je juče podelio na Instagramu.

Karijera Dragiše Gudelja - gromoglasnim aplauzom i ovacijama ispraćen iz Kordobe

Na pomenutim slikama mogli smo da vidimo more Dragišinih fanova koji su došli poslednji put da se pozdrave sa njim jer je juče i zvanično završen njegov profesionalni angažman u Kordobi.

Uz ovacije i gromoglasni aplauz izašao je na teren gde se poklonio navijačima koji su uzvikivali njegovo ime, a suze nije mogao da zadrži zbog ovakvog završetka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dragi (@dragigudelj)

"Zauvek naš kapiten", "Uz tebe smo do kraja, Dragi", "Volimo te najviše", "Nedostajaćeš nam, ništa neće biti isto bez tebe", samo su neki od komentara ispod pomenutih fotografija.

Podršku mu je pružio i stariji brat koji se ovih dana priprema za Evropsko prvenstvo sa reprezentacijom Srbije, koje počinje u petak, 14. juna, u Nemačkoj.

Pročitajte Uznemirujući snimak - Gudelj se srušio usred utakmice (video)

Dragišina snaja Anastasija se ovim povodom još uvek nije oglasila, a ono što su njihovi najverniji fanovi primetili je činjenica da on nije bio na venčanju Nemanje i Tase, te su mnogi na trenutak pomislili da postoje novi problemi u porodici.

Mesta spekulacijama nema, sve je u najboljem redu, a da li će i gde Dragi nastaviti karijeru videćemo u danima koji su pred nama. 

 

Komentari. (0)

Loading