Žaklin Brakamontes

Borila se sa anoreksijom, gubitak deteta slomio joj srce: Ovako danas izgleda čuvena Maribel

Autor:

12.06.2024 16:25

Foto: youtube printscreen

Foto: youtube printscreen

Izgled Žaklin Brakamontes menjao se tokom godina



Žaklin Brakamontes ostala je upamćena po ulozi Maribel u španskoj seriji „Rubi” koja se pre dve decenije emitovala na malim ekranima.

Zahvaljujući ovoj ulozi, meksička glumica i manekenka stekla je svetsku slavu, a izgled Žaklin Brakamontes bio je tema o kojoj se u to vreme često pričalo i pisalo. 

youtube printscreen

 

Atraktivna glumica rođena je 23. decembra 1979. u Gvadalahari i najstarija je ćerka fudbalskog trenera Hesusa Brakamontesa.

Pročitajte Pre 20 godina bila je prava lepotica - Evo kako danas izgleda čuvena Rubi (foto)

Po završetku srednje škole upisuje fakultet u Francuskoj. Počinje da radi kao model, a da bi mogla da se prijavi na Izbor za mis Meksika, krenula je sa rigoroznim dijetama i gotovo ništa nije jela.

Godine 2000. je osvojila prvo mesto na Izboru za mis Meksika, te je svoju zemlju predstavljala na Izboru za mis sveta u Portoriku naredne godine.

Rigorozne dijete narušile su njeno zdravlje pa se narednih godina borila sa anoreksijom. Uz bezuslovnu pomoć i ljubav najmilijih uspela je da prebrodi težak period. 

Jedno vreme je radila kao voditeljka, a 2002. godine okreće se telenovelama. Prvu manju ulogu dobila je u seriji „Uprkos svemu“, gde je tumačila lik Leonele.

Uloga Maribel u seriji „Rubi” donela joj je svetsku popularnost, a projekti su se nizali jedan za drugim. Godine 2011. udaje se za biznismena Martina Fuentesa sa kojim ima pet ćerki. 

Glumica i njen suprug preživeli su veliku tragediju kada su izgubili dete. Naime, Žaklin je nosila blizance, a tokom porođaja došlo je do komplikacija usled čega je jedna beba, nažalost, preminula.

Ona je tada na svet donela devojčicu, dok je dečak preminuo. Nakon ovoga bračni partneri dobili su ćerku Karolinu, a potom i Renatu, a potom i bliznakinje Emiliju i Paulu.

Sudeći po fotografijama koje rado deli na društvenim mrežama, izgled Žaklin Brakamontes se tokom godina nije mnogo promenio. 

Ona je i danas prepoznatljiva po sanjivim očima i neodoljivom osmehu, a ne libi se ni da objavljuje svoja prirodna izdanja, bez filtera i šminke.

„Lepa bila i ostala”, „Najlepša glumica”, „Lepotica bez premca” samo su neki od komentara.

Komentari. (0)

Loading