Vesna Dedić

Vesna Dedić spremna zbog partnera sve da ostavi: Fatalna ljubav je tu

Autor:

12.06.2024 09:43

Foto: M.P./ATAImages

Foto: M.P./ATAImages

Partner Vesne Dedić uskoro će se pojaviti u njenom životu, ako je verovati horoskopu



Sinoć je u prestoničkom hotelu održana promocija novog romana Vesne Dedić koji nosi naziv „Boli pesme kraj”. 

Novinarka i spisateljica okupila je članove porodice, prijatelje i kolege, a svi su očekivali da vide i kako izgleda partner Vesne Dedić.

M.P./ATAImages

 

Iako su mediji spekulisali da je njeno srce osvojio doktor Dejan Antonić, istina je da su oni samo veoma dobri prijatelji koji se trude da svaki slobodan trenutak provedu zajedno.

Pa se zato postavlja pitanje ko je partner Vesne Dedić? Pošto voditeljka dugo ne govori na temu emotivnog života, sve se svodi na priče rekla-kazala.

Partner Vesne Dedić samo što nije

Sinoć je u obraćanju svim prisutnim prijateljima i kolegama zahvalila na bezrezervnoj podršci tokom prethodnih godina, a u jednom trenutku dotakla se i ljubavnog života.

- Meni piše u horoskopu da ću se od 1. jula fatalno zaljubiti. Što znači da se mi možda sledeće godine nećemo družiti na ovom mestu. 

Takođe bih htela mom poslodavcu da poručim da ako mi se u julu desi ta fatalna ljubav, ja ne mogu započinjati novu televizijsku sezonu pre jeseni, moram da uživam u ljubavi.

Pročitajte Boli me kraj - Vesna Dedić nikad iskrenija, lavina emocija preplavila studio (foto)

Novinarka je ovom izjavom stala na put spekulacijama i razrešila misteriju zvanu „partner Vesne Dedić”.

A mi sa nestrpljenjem iščekujemo leto koje nam je pred vratima da vidimo ko je taj ko će uspeti da osvoji Vesnu i da joj život učini lepšim nego što već jeste.

M.P./ATAImages

 

 

Komentari. (0)

Loading