Dragana Mićalović

Iznenadni krah ljubavi Dragane Mićalović mnoge je zatekao, izgledali su tako zaljubljeno i srećno

Autor:

12.06.2024 18:59

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Bivši dečko Dragane Mićalović nekada se profesionalno bavio tenisom



Jedna od najlepših glumica sa naših prostora o privatnom životu retko govori u javnosti. Ipak, poneka informacija ugleda svetlost dana, a malo ko se seća da je ovaj muškarac bivši dečko Dragane Mićalović.

Luka Šarac

 

Bivši dečko Dragane Mićalović odustao je od profesionalnog bavljena tenisom, ali je za njega i dalje vezan, budući da je zaposlen u teniskoj akademiji.

Pročitajte Prva slika sa bebom, Dragana Mićalović presrećna - Klara je ljubav

U pitanju je Novakov mlađi brat, Marko Đoković, koji je zbog svoje tajanstvenosti oduvek privlačio pažnju medija.

Dragana i Marko prvi put su se pojavili u javnosti nekoliko dana uoči dočeka 2011. godine, na premijeri filma „Montevideo, Bog te video", održanoj u „Sava centru”.

Dva meseca kasnije zajedno su došli na „Oskar popularnosti” kako bi Marko primio nagradu umesto brata.

Iako su delovali zaljubljeno i srećno, iznenadni krah ljubavi desio se u julu iste godine, a „kamen spoticanja” predstavljala je česta razdvojenost.

U to vreme Marko se trudio da izgradi tenisku karijeru, zbog čega je često putovao, dok je Dragana ostajala u Beogradu, gde je dobila svoje prve angažmane. 

- Tačno je da sam sama, ali nisam razočarana. Ne očajavam, štaviše, srećna sam i zadovoljna. Uživam u životu i druženju sa prijateljima - rekla je tada Mićalovićeva. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)

Bivši dečko Dragane Mićalović godinama živi u Marbelji, gde je izgradio uspešnu karijeru, ali i pronašao ljubav svog života – brazilsku dizajnerku Letisiju Tesari sa kojom godinama uživa u skladnoj vezi. 

S druge strane, o emotivnom statusu mlade glumice se ne zna mnogo, a na pitanje da li će uskoro stati na ludi kamen stidljivo je odgovorila.

- Ne da ja znam, ali daće Bog. Na svoje prezime ću tada dodati muževljevo. Što se prosca tiče, ne znam šta da ti kažem, nema ih nešto... Ima, nema... Ne znam...

Nikada nisam previše pričala o tome, pa, eto, neću ni sada - iskrena je bila Dragana u emisiji ”Ceca Show”.

Komentari. (0)

Loading