Nataša Bekvalac

Ovo je misteriozni muškarac koji drži Natašu Bekvalac za ruku? Poručio joj: Zauvek tvoj

Autor:

12.06.2024 20:15

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Objava Nataše Bekvalac zatekla pratioce, razlog je ovo



Nataša Bekvalac sinonim je za ženu čija lepota može da zavrti pamet svakom muškarcu. Ipak, posle traumatičnih iskustava pop zvezda poslednjih godina uživa u singl statusu. 

Upravo iz tog razloga najnovija objava Nataše Bekvalac privukla je nezapamćenu pažnju javnosti. 

Ata Images

 

Nakon što je razglednica sa emotivnom porukom: ”Moj Nale, jedva te čekam na Ibici. Zauvek tvoj, M.” zagolicala maštu njenih pratilaca usledila je još jedna objava Nataše Bekvalac.

U pitanju je fotografija nastala na zadnjem sedištu automobila na kojoj misteriozni muškarac, čije se lice ne vidi u kadru, čvrsto drži za ruku lepu Novosađanku.

Pročitajte Mir, more i ljubav - Nataša Bekvalac otputovala na odmor, pokazala u kakvoj idili uživa (foto)

- Ljubav - veselo je poručila. 

Emotivna objava Nataše Bekvalac zatekla je njene pratioce budući da su u prvi mah pomislili da je srećna u novoj ljubavi.

Međutim, misteriozni muškarac i autor prelepe poruke na razglednici je Natin dugogodišnji prijatelj, modni dizajner Mihailo Anušić.

Instagram

 

Podsećanja radi, Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka. Prvom suprugu Danilu Ikodinoviću podarila je ćerku Hanu, a posle razvoda nastavili su zajedno da učestvuju u njenom odrastanju.

Četiri godine posle razvoda, lepa Novosađanka ponovo je stala na ludi kamen. Sudbonosno "da" izgovorila je Ljubi Jovanoviću, ali ni ta ljubav nije potrajala, pa su 2017. godine saopštili da se razvode

Ubrzo pevačica je uplovila u emotivnu vezu sa Lukom Lazukićem, a venčanje je upriličeno na njen rođendan, 25. septembra, na Ibici. 

Mesec dana nakon što mu je podarila ćerku Katju Nataša je Luku prijavila za porodično nasilje. Usledio je razvod, a pevačica sa bivšim nije ostala u kontaktu. 

Komentari. (0)

Loading