Jelena Đoković

Kako jedna majka može ovo da kaže? Izjava Jelene Đoković ne prestaje da se komentariše

Autor:

13.06.2024 10:22

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Izjava Jelene Đoković o deci podigla je mnogo prašine



Često se neka izjava Jelene Đoković o porodici i roditeljstvu prepričava u javnosti jer Noletova supruga je neko ko uvek otvoreno kaže šta ima o tim temama.

Deca su njena najveća inspiracija i sve što radi i čini, isključivo je zbog Stefana i Tare. Odnedavno se bavi i panel-diskusijama sa eminentnim svetskim stručnjacima o svim izazovima u roditeljstvu.

Antonio Anhel / Ata images

 

Zato je mnoge iznenadila najnovija izjava Jelene Đoković kada je možda pomalo nesmotreno otkrila da ipak ima dete na koje je „ranjivija i osetljivija”.

Sinoć se pojavila na premijeri dečjeg crtanog filma gde je pozajmila glas jednom od glavnih likova, a govoreći za prisutne medije, otkrila je brojne nepoznate detalje iz privatnog života.

Izjava Jelene Đoković naišla je na oprečne komentare

Na pitanje da li joj je lakše u odgajanju sina ili ćerke, direktorka Fondacije „Novak Đoković” kazala je da nije mogla ni da zamisli, ali da se ipak mnogo jednostavnije razume sa naslednikom:

- Izazovno je baviti se generalno decom... Ne delim ih po polovima, ali čini mi se da mi je lakše sa starijim sinom nego sa ćerkom.

Možda jer sam osetljivija na njega, jer je prvo dete, prvo moje iskustvo u roditeljstvu.

S druge strane, i te kako uživam u Tarinim avanturama - rekla je Jelena, pa otkrila da se pribojava mnogih stvari vezanih za porodicu.

Pročitajte Ne, nije Kejt nego Jelena Đoković - Nova boja kose i frizura omiljene su i princezi od Velsa (foto)

Jelena se dotakla i straha koji je prisutan od trenutka kada je Stefana donela na svet, otkrivši da je sve lakše kada uz sebe ima pravog čoveka sa kojim čini sjajan tim u roditeljstvu:

- Strah je uvek prisutan, pokušavam da shvatim šta je racionalno, šta nije. Novak i ja smo dobar tim, dobar tandem, ljudi koji moraju dosta da uče da bi bili bolji - zaključila je ona.

Ova izjava Jelene Đoković naišla je na oprečne komentare na društvenim mrežama, rekli bismo da je ipak više onih negativnih koje su joj uputile žene tvrdeći da majka ne može da deli decu, već da je ljubav bezuslovna prema oboma.

 

Komentari. (0)

Loading