Aleksandra Jeftanović

Znate li da u ličnoj karti Aleksandre Jeftanović piše ovaj grad rođenja, daleko od Srbije

Autor:

13.06.2024 13:55

Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Rodni grad Aleksandre Jeftanović daleko je od Beograda



Znate li da je rodni grad Aleksandre Jeftanović daleko od Srbije?

Popularna voditeljka neretko govori o korenima koje vuče iz Šapca ali se i dan-danas o njenim roditeljima gotovo ništa ne zna.

M.K./ATAImages

 

Jednom prilikom je zgodna crnka podelila niz fotografija na Instagramu sa 71. rođendana njene majke koja godinama živi u Trstu.

Baš zbog najbitnije dame u njenom životu, novinarka često odlazi u Italiju sa mališanima koji obožavaju vreme da provode na primorju.

Iako je već skoro tri decenije na malim ekranima, takođe malo ko zna podatak da je Aleksandrin kolega ujedno i njen rođak, i to veoma blizak.

Rodni grad Aleksandre Jeftanović je ovaj

U pitanju je Ognjen Amidžić koji nije krio da mu je upravo sestra bila najveća podrška na početku karijere i da se stalno konsultovao s njom o svim poslovnim projektima.

- Mi smo u početku imali super komunikaciju, moj deda je zapravo nastao u simbiozi Jeftanovića i Simića, a zadržao prezime Amidžić. Moja prababa je Jeftanović - ispričao je svojevremeno Amidžić.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Kako je sam istakao, Jeftanovićeva je najzaslužnija za njegovu karijeru, jer mu je pomogla da oblikuje svoje ideje i na kraju ih i realizuje.

Aleksandra i Ognjen imali su čak i prilike da rade zajedno, i to na rijaliti emisiji „Farma”, kada su oboje bili u ulozi voditelja.

Pročitajte Pantalone Aleksandre Jeftanović savršene za letnje vrućine, udobno i moderno (foto)

Ipak, rodni grad Aleksandre Jeftanović nije Šabac, kako ste verovatno pomislili, već slovenačka prestonica Ljubljana.

Ono što je dodatno zanimljivo jeste činjenica da je voditeljka tokom prvog braka sa rukometašem Ognjenom Kajganićem nekoliko godina živela u svom rodnom gradu dok je njen suprug tamo imao profesionalni angažman.

 

Komentari. (0)

Loading