Ceca Ražnatović

Ceca slavi 51. rođendan: Čestitka u ponoć stigla od najdraže osobe, naterala suze na oči (foto)

Autor:

14.06.2024 10:37

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ceca Ražnatović rođendan proslavlja danas



Ceca Ražnatović rođendan proslavlja danas, i to 51. po redu!

Čestitke od ponoći pristižu na njenu adresu, a prva je bila od ćerke Anastasije koja se oglasila na Instagramu, uputivši mami veoma emotivnu čestitku:

Instagram

 

„Srećan rođendan najboljoj mami na svetu! Budi uvek srećna! Ništa manje ti ne pristaje! Volim te!”, poručila je novopečena gospođa Gudelj.

Osim što danas duva svećice sa rođendanske torte, folk diva će upravo na rođendan obradovati publiku novim duetom sa Vojažem koji nosi naziv „Muškarčina”.

Ceca Ražnatović rođendan će proslaviti u društvu najmilijih

Rođendansku nedelju pevačica je takođe započela poklonom za vernu publiku kada je u etar puštena njena nova numera sa kolegom i prijateljem Željkom Joksimovićem, a koja je odmah pokupila samo pozitivne komentare.

Podsećanja radi, prošlogodišnji, jubilarni rođendan proslavila je s najbližima, iako je danima planirala gala slavlje.

Od te ideje je odustala zbog tragedije, koja se dogodila dve nedelje ranije kada je njena ćerka Anastasija izgubila bebu u petom mesecu trudnoće.

Pročitajte Dragana Mirković godinama ne govori sa Cecom, a sada se javno obratila Anastasiji

Ove godine nakon Anastasijinog venčanja, proslavljenog u vili na Dedinju, i slavlja u Titelu, gde je Veljko obeležio rođendan najstarijem sinu Željku, a ranije i rođenje sina Isaije, došao je red na Cecu.

Čekamo kako će Ceca Ražnatović rođendan danas proslaviti, verovatno sprema veliku žurku za porodicu, najdraže kolege i prijatelje.

Komentari. (0)

Loading