Jelena Tomašević

Odluka Jelene Tomašević je sve promenila, pevačica priznaje: Bila sam tužna i usamljena

Autor:

14.06.2024 18:46

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Odluka Jelene Tomašević nije bila očekivana



Jelenu Tomašević obožava publika širom regiona. Sve što je u životu postigla duguje isključivo glasu, dobrim pesmama, ali i bezuslovnoj podršci svih članova njene porodice. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Slavna pevačica rođena je u Negotinu 1. novembra, međutim, nekoliko dana kasnije njeni roditelji donose odluku da se vrate u rodni Kragujevac, gde je provela detinjstvo i završila školu.

Njena majka radila je kao glavna medicinska sestra neurohirurgije u Kliničkom centru u Kragujevcu, dok joj je otac bio elektrotehničar po struci.

Brat Darko je, po uzoru na tatu, završio elektrotehniku, ali se zapravo uspešno bavi pevanjem, ima svoj bend sa kojim nastupa u rodnom gradu. 

Odluka Jelene Tomašević da se po završetku srednje škole otisne u veliki grad i započne svoju muzičku karijeru nije bila nimalo laka. 

Pročitajte Zajednički koncert pao u drugi plan, Jelenine reči odzvanjaju - Razišli smo se zbog pritiska

Tokom gostovanja u emisiji ”Život u balansu” pevačica je otvoreno govorila o svojim počecima, a odluka Jelene Tomašević se, sudeći po popularnosti koju je stekla, isplatila. 

- Mislim da je svaki početak težak. Novi život u Beogradu, nova okolina, novi ljudi, svaki vikend sam išla u Kragujevac da vidim svoju porodicu. 

Bilo je teško, bilo je perioda kada sam bila i bez novca, kada sam bila usamljena, tužna, neutešna. Ali, nekako uvek, pa i u tim najtežim situacijama, meni su pomagali vera i molitva. 

Niko me tome nije učio, jednostavno to je postojalo od kad sam bila dete i kad god mi je teško pomolim se Bogu, svojim rečima izgovorim sve ono što me muči, što me tišti i što bih želela da se razreši.

Zamolim za pomoć i razreši se. Ako se ne razreši, ako se ne desi to što tražiš, znači nije trebalo. Pusti. Videćeš za mesec, dva, pet zašto se tada nije dalo - iskrena je ona. 

Neočekivana odluka Jelene Tomašević pokazala se dobrom još iz jednog razloga. Po dolasku u srpsku prestonicu pevačica upoznaje ljubav svog života - glumca Ivana Bosiljčića kome je podarila ćerku Ninu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BLIC TV (@blictelevizija)

Komentari. (0)

Loading