Kejt Midlton

Prvo oglašavanje Kejt Midlton nakon hemioterapija: Osećam se slabo i umorno

Autor:

14.06.2024 20:51

Foto: Kin Cheung/Getty Images

Foto: Kin Cheung/Getty Images

Emotivna poruka Kejt Midlton mnogima je dala vetar u leđa, evo kako se princeza oseća nakon terapija



Prvo oglašavanje princeze od Velsa nakon što je 22. marta otkrila da boluje od raka i ide na hemioterapije mnogi su čekali, a emotivna poruka Kejt Midlton mnogima će naterati suze na oči. 

Photo by Chris Jackson/Getty Images

 

Na zvaničnom Instagram profilu osvanula je njena najnovija fotografija ispod koje stoji emotivna poruka Kejt Midlton koja je raznežila ljubitelje kraljevske porodice. 

Pročitajte Koliko je bila bezbrižna i srećna - Do sada neviđena fotografija Kejt Midlton

- Oduševile su me sve divne poruke podrške i ohrabrenja u ovih poslednjih nekoliko meseci. To je zaista značilo mnogo i Vilijamu i meni, i pomoglo oboma u nekim od najtežih trenutaka.

Dobro napredujem, ali kao što zna svako ko prolazi kroz hemioterapiju, ima i dobrih i loših dana. U lošim danima osećate se slabo, umorno, morate da dopustite telu da se odmori.

Ali kada su dobri dani, kada ste jači, želite da se osećate dobro. Moje lečenje je u toku i trajaće još nekoliko meseci.

U danima kada se osećam dovoljno dobro, radošću me ispunjava bavljenje školom, a vreme trošim na stvari koje mi daju energiju i pozitivnost. Pomalo radim od kuće.

Radujem se što ću ovog vikenda sa svojom porodicom prisustvovati paradi povodom rođendana kralja Čarlsa i nadam se da ću imati još nekoliko javnih angažmana tokom leta, ali isto tako znam da još nisam izašla iz šume.

Učim kako da budem strpljiva, posebno sa neizvesnošću. Uzimam dan po dan, slušam svoje telo i dozvoljavam sebi da izdvojim potrebno vreme da se izlečim.

Hvala vam puno na razumevanju - glasi poruka Kejt Midlton. 

Poruka Kejt Midlton dala je vetar u leđa ljudima koji se suočavaju sa opakom bolešću, a ujedno je pokazala i njenu snagu tokom borbe za ozdravljenje, kao i želju da se što pre vrati svakodnevnim aktivnostima. 

Komentari. (0)

Loading