Hana Huljić

Hana Huljić presrećna mama, sin stiže na jesen, ime izabrano

Autor:

18.06.2024 16:39

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Trudnoća Hane Huljić protiče baš onako kako treba, bratu se najviše raduje Alba



Druga trudnoća Hane Huljić ne prestaje da intrigira regionalnu javnost jer su pevačica i njen suprug Petar Grašo dugo odolevali da otkriju srećne vesti iz njihovog porodičnog doma.

Tončijeva ćerka sada je tačno na polovini do upoznavanja sina koji će na jesen upotpuniti njihovu porodičnu sreću, a kako je i sama otkrila bratu se najviše raduje malena Alba.

Antonio Ahel/ATA images

 

Za nekoliko dana u domu Grašo proslaviće se drugi rođendan mezimice, koja i dalje nije u potpunosti svesna činjenice da joj stiže društvo do kraja života, ali svakako je veoma ushićena.

 - Pa nije još baš svesna, ali uskoro... ne zna šta je čeka - veselo je rekla Hana otkrivši da već imaju spremno ime za naslednika koji stiže u oktobru.

- Imamo, ali zadržaćemo ga za sebe! Iako sve saznate o tom potom pa ćete i to - bila je iskrena Petrova lepša polovina.

Trudnoća Hane Huljić stigla je u pravi čas

Iako su priželjkivali da se uskoro ostvare ponovo u ulozi roditelja, trudnoća Hane Huljić pomalo je iznenadila nju i Petra, mada je stigla baš kada je trebalo.

Nisu krili da ne žele veliku razliku među decom, mada će prvih godina biti izazovno sa dvoje male dece. Oni imaju nesebičnu podršku baka i članova porodice, posebno zbog prirode njihovog posla.

Na pitanje kako podnosi blagosloveno stanje i da li je ova trudnoća drugačija u odnosu na prvu s obzirom da sada ima Albu kojoj je maksimalno posvećena, Tončijeva ćerka je rekla:

Pročitajte Zvezda dana je Alba Grašo, nema ni dve godine, a već svi znaju za nju (video)

- Sve je pod kontrolom, sve je u redu i svi smo srećni! - rekla je Hana za "InMagazin". 

Prethodnih dana Huljićeva je nastupala sa ocem na raznim događajima širom Hrvatske, a kako se spekuliše sada odlazi na zasluženo trudničko, kasnije porodiljsko odusustvo, jer se priprema za porodično letovanje.

 

Komentari. (0)

Loading