Kejt Midlton

Kejt Midlton pokazala ožiljak od operacije, nije na stomaku već na licu

Autor:

18.06.2024 17:59

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Ožiljak Kejt Midlton ne prestaje da se komentariše



Svet je zastao na trenutak kada se pre nekoliko dana, tačnije u subotu, posle tačno šest meseci medijske ilegale, u javnosti pojavila princeza od Velsa.

Svi su gledali kako je obučena, kako izgleda usled jakih hemioterapija koje prima, a ožiljak Kejt Midlton jedno je od pitanja koje ne prestaje da se komentariše u danima koji su iza nas.

Photo by Chris Jackson/Getty Images

 

Svi su čekali famozni "Trooping Colour", odnosno proslavu službenog rođendana kralja Čarlsa III da vide hoće li se omiljena princeza konačno pojaviti u javnosti.

I dobili smo potvrdan odgovor u popodnevnim časovima, kada se na balkonu u Londonu pojavila i ona u prelepoj crno-beloj kreaciji u stilu Odri Hepbern, koja odiše kraljevskom elegancijom, a mnogi su primetili i da je sjajno raspoložena.

Ožiljak Kejt Midlton do sada niko nije primetio

Međutim, iako je buduća kraljica blistala i uživala u ovacijama koje je dobila od strane svih prisutnih, uvek postoje i oni koji izmišljaju teorije zavere na društvenim mrežama, pa je tako ovog puta tema ožiljak Kejt Midlton.

Naime, neki su na levom obrazu Midltonove primetili ožiljak za koji tvrde da ranije nije postojao, pa od toga napravili čitavu senzaciju.

Upoređivali su stare princezine slike sa aktuelnim, ostavljali komentare i spekulisali na tu temu.

Ipak, ono na šta pojedini nisu obratili pažnju je činjenica da je ožiljak koji krasi levu stranu njenog lica primećen još 2011. godine, kada je princeza prvi put samostalno istupila u obavljanje svojih javnih dužnosti.

Pročitajte Tek što se vratila, Kejt Midlton doživela novi udarac, Vilijam joj okrenuo leđa

U pitanju je, kako je potvrđeno, ožiljak koji buduća kraljica ima još od detinjstva, a posledica je operacije za koju se veruje da ima veze sa otklanjanjem belega koji je prethodno postojao na tom mestu.

Ipak, mnogi aplaudiraju potezu princeze od Velsa, koja je uprkos teškoj borbi sa ozbiljnom bolešću smogla snage i pojavila se na jednom od, za britansku krunu, najvažnijih događaja u godini.

 

Komentari. (0)

Loading