Jelena Karleuša

Posle ovog nastupa Jelena Karleuša izgubila je bebu (video)

Autor:

19.06.2024 14:50

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Koncert Jelene Karleuše bio je senzacija, nažalost posle njega usledio je pravi pakao



Koncert Jelene Karleuše uvek je spektakl posebne vrste.

Popularna diva za svaki svoj nastup se priprema i detaljno planira skoro svaki detalj. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Tako je bilo i te 2013. godine, u Beogradu, na Ušću. Spektakl za uši i oči i žurka koja je trajala i posle ponoći. 

Nažalost, da je ovaj koncert Jelene Karleuše doneo i jednu veliku bol, donedavno znali su samo ona i njeni najmiliji. 

Pročitajte Jelena Karleuša na novoj funkciji, za 10 dana seda u predsedničku fotelju, evo i o čemu će odlučivati

“Nisam ni znala da sam trudna. Saznala sam nedugo posle Ušća. Mala tačkica koja je na ekranu ultrazvuka označavala rad srca bebe nije sijala. P. S. Posle tog koncerta na Ušću nisam zapevala skoro godinu.

Niko me nije zvao da pevam. Kao da sam nekog ubila… (a zapravo jesam)”, napisala je Jelena nedavno u okviru objave na Instagramu.

Jeleninim problemima tu nije bio kraj. Kada je izlazila iz ordinacije u kojoj joj je saopšteno da malo srce ne kuca, slikali su je paparaci.

“Nateklu, uplakanu i bez šminke. Sutradan je to bila naslovna strana. ‘Na*aza, pogledajte kako zapravo izgleda Jelena Karleuša bez šminke, šok slike.’

Te slike su uglavnom objavljivali posle svi oni koji su hteli da me valjda ponize, misleći da je meni bitno to što će neko pomisliti da sam ružna. Jer, ja za sebe nikad nisam ni mislila da sam lepa. Naprotiv”, dodala je JK.

Između ostalog, napisala je da je zbog koncerta trpela jak medijski linč. Koncert je kasnio jedan sat kako bi publika ušla.

Pročitajte Jelena Karleuša uradila novu estetsku korekciju na licu, nikad nije bila lepša, baš se vidi razlika

“Tome se nisam nadala, pogotovo što sam u tom momentu trpela jak medijski linč i zabranu. Sećam se, ušao je moj producent i rekao da moramo širom da otvorimo kapije i da više ne naplaćujemo karte jer neće početi do ponoći. To smo i uradili.

Pred sam izlazak na scenu doneli su mi dnevne novine koje izlaze sutra. Na svim naslovnim stranama su bile dve reči, prazno i pukla. Bez slike kao dokaza. Ah da, i rekli su mi da nemam multimediju za ekrane jer moja saradnica nije stigla da uradi render.

Čučim ispod bine na liftu koji treba da me podigne i slušam huk ljudi… ‘Šta ćemo da radimo’ – pitao je neko pored mene. Nasmejala sam se dok su mi suze kvarile šminku. Krećemo – rekla sam”, prisetila se Karleuša.

Uspomene su navirale. Mislila je JK da su to suze koje više neće teći…

“Zagrmelo je, takav zvuk i takvu produkciju Beograd nije ni čuo ni video do tada. Lift me je podigao i ja sam videla nepregledno more ljudi… ‘Borbene felne, brate, borbena mašina…’ i bas koji me je pomerao iz mesta.

Ti si borbena mašina, Jelena. Sad si plakala i nikada više, pomislih. Ah, kako sam se prevarila… Stegla sam zube i odradila koncert skoro u mraku jer ekrani nisu emitovali multimediju. Publika je skandirala da me voli”, dodala je JK.

Koliki je to bio spektakl 2013. godine Jelena je podsetila svoje fanove i sada, nažalost, svesna da je posle sjajnog koncerta izgubila bebu. 

Instagram

 

 

Komentari. (0)

Loading