Saška i Đorđe

Saška Đoković danas je najponosnija žena, iz Dubaija stižu prelepe vesti (foto)

Autor:

20.06.2024 18:18

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Uspeh Đorđa Đokovića danas je i ozvaničen, niko ponosniji od Saške



Danas je jedna od glavnih tema u javnosti, sa pravom, veliki uspeh Đorđa Đokovića koji je napravio sa košarkaškim klubom iz Dubaija.

Košarkaški klub Dubai, na čijem je čelu Novakov najmlađi brat, igraće sledeće sezone u ABA ligi, saznali smo još pre nekoliko meseci, a od danas je i zvanično.

M.M./ATAImages

 

Kako su u martu prenosili mediji, odluku sa skupštine ABA lige u ime kluba potpisali su Đorđe Đoković, kao potpredsednik i direktor i Dejan Kamenjašević, kao generalni direktor.

Danas je lepe vesti na Instagramu podelila Đokovićeva najveća podrška, supruga Saška, ne krijući koliko je ponosna na muža zbog svega što je uradio na poslovnom planu u prethodnih nekoliko meseci.

Uspeh Đorđa Đokovića, očekivano, svi sa ovacijama podržavaju pa tako čestitke prijatelja tokom čitavog dana ne prestaju da se nižu. 

Uspeh Đorđa Đokovića produkt je višemesečnog napornog rada

Povodom divnih vesti oglasio se i direktor i potpredsednik KK Dubai, otkrivši koliko je ushićen zbog naredne košakraške sezone koju će njegov tim igrati u prestižnoj ligi:

- Naš cilj je da doprinesemo rastu Aba lige i drugih liga, ako im se pruži prilika, pozitivnim predstavljanjem Dubaija, privlačenjem partnera, sponzora i investitora i osiguravanjem da svi timovi održavaju pozitivan poslovni balans - izjavio je najmlađi Đoković.

Instagram @saskaveselinov

 

Modna kreatorka je takođe na pomenutoj društvenoj mreži podelila i fotografiju sa njihovim naslednikom, Aleksandrom obučenim u košarkaški dres poručivši mužu: „Uskoro ti se i mi pridružujemo”.

Pročitajte Istina je! Đorđe Đoković presrećan, čestitamo!

Verujemo da je Đorđe ovih dana zbog poslovnih obaveza u našoj državi, a kako se čini, njemu će se uskoro pridružiti i njegovi najmiliji pa će zajedno provesti leto na Crnogorskom primorju. Baš tamo gde najviše vole.

A onda od jeseni košarkaški klub Dubai ćemo gledati svakog vikenda kako igra sa timovima iz našeg regiona, i to jedva čekamo!

Čestitamo, Đole!

Komentari. (0)

Loading