Dragan Stojković Piksi

Svađaju se svakodnevno: Piksi jednom rečenicom otkrio pravo stanje u reprezentaciji, ko se ovome nadao?

Autor:

20.06.2024 19:36

Foto: Clive Mason/Getty Images

Foto: Clive Mason/Getty Images

Izjava Dragana Stojkovića Piksija izazvala je veliku pažnju javnosti



Svaka izjava Dragana Stojkovića Piksija tokom Evropskog prvenstva se netremice gleda i sluša, jer selektor srpske reprezentacije uvek ima i te kako šta da odgovori na svako postavljeno pitanje.

Na konferenciji za novinare neposredno pred početak utakmice sa Slovenijom, čuveni mister otkrio je kakva atmosfera vlada među momcima.

Photo by Linnea Rheborg/Getty Images

 

Prethodnih dana se mnogo spekulisalo o narušenim odnosima između Dušana Tadića i trenera Stojkovića zbog toga što je fudbaler proveo prvo poluvreme protiv Engleske na klupi.

Ipak, mesta spekulacijama i tračevima nema, to je potvrdio i Piksi koji je otkrio da je to bio samo deo njegove taktike i da kapitena čuva za naredne dve odlučujuće utakmice.

Nije to jedina izjava Dragana Stojkovića Piksija koja je opustila Srbe koji su pomislili da već nešto ne štima u Nemačkoj, već postoji i jedna o odnosu braće Milinković Savić.

Izjava Dragana Stojkovića Piksija nasmejala je sve prisutne

Na pitanje novinarke iz inostranstva kako se Vanja i Sergej ponašaju kada nisu na terenu, selektor je u svom stilu duhovito odgovorio:

- Pitate me za Vanju i Sergeja? Vidite ovako, oni su rođena braća i iskreno da vam kažem, oni se svađaju svakodnevno. 

Instagram

 

Ne podnose se međusobno, to je prosto neverovatno, ali eto, zajedno su u reprezentaciji i odličan su tandem na terenu - nasmejao je Stojković sve prisutne pripadnike sedme sile.

Pročitajte Evo zašto braća Vanja i Sergej Milinković Savić imaju dva prezimena, prelepa priča

Iako su se mnogi na trenutak zabrinuli slušajući ove reči našeg selektora, verujemo da je ovo izrečeno u šaljivom tonu jer ništa ne navodi na to da su braća zaista u lošim odnosima.

Naprotiv, jedan drugom su najveća podrška i vetar u leđa kako na terenu, tako i van njega, a Piksi se samo trudi da održava pozitivnu atmosferu u timu svojim duhovitim opaskama.

I rekli bismo da mu to baš polazi za rukom.

Komentari. (0)

Loading