Toni Bijelić

Toni Bijelić nikad emotivniji: Bez tebe tolika je samoća

Autor:

21.06.2024 17:42

Foto: Mirko Tabašević

Foto: Mirko Tabašević

Objava Tonija Bijelića na Instagramu ne prestaje da se komentariše, kome su ove reči upućene?



Svaka objava Tonija Bijelića na društvenim mrežama poslednjih meseci privuče veliku pažnju javnosti jer je više nego očigledno da je od kada se razveo veoma aktivan na Instagramu.

Austrijski biznismen živi na relaciji Beč-Opatija pa je neretko u nekom od svojih automobila na autoputevima širom Evrope.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Baš sinoć zabeležio je jedan momenat iz auta dok mu je društvo pravio rođak, čiji identitet nije želeo javno da otkrije.

“Na putu sa mojim rođakom... Gde, nemam ideju”, napisao je Toni na Instagramu.

Objava Tonija Bijelića ima snažnu poruku

Pažnju je privukla i pesma koju su Bijelić i njegov saputnik slušali putujući. Naime, reč je o čuvenoj italijanskoj kanconi “Liberta” (“Sloboda”).

“Slobodo, koliko njih si rasplakala. Bez tebe, tolika samoća! Sve dok ima smisla živeti, živeću da te imam...”, deo je koji se može čuti na kratkom video-zapisu koji je Draganin bivši muž objavio na Instagramu.

Upravo ova objava Tonija Bijelića ne prestaje da se komentariše jer oni koji ga prate tvrde da je ovo dokaz da je biznismen zaljubljen. Da li ponovo ili i dalje u bivšu suprugu, to ostaje misterija.

Instagram

 

Podsećanja radi, sredinom marta folk diva otkrila je da je njenom 25 godina dugom braku došao kraj, te da ona i Bijelić već skoro tri godine žive na različitim adresama.

Pročitajte Razvod je prošlost, oglasili se Dragana i Toni, danas je najsrećniji dan u njihovim životima

O razlozima kraha ljubavi akteri ove priče do sada nisu govorili javno, a dosta se spekulisalo da je Draganin bivši muž pronašao novu partnerku, znatno mlađu.

Ipak, on je to demantovao naglašavajući da je on i dalje zvanično u braku jer proces razvoda nije okončan zbog podele imovine.

A kome je ovu emotivnu pesmu posvetio? Zaključite sami.

Komentari. (0)

Loading