Megan i Hari

Venčanje Saseksovih bilo je čista farsa, Megan: Sve se dogodilo ranije, nismo želeli da...

Autor:

22.06.2024 10:08

Foto: Photo by Jonathan Brady - WPA Pool/Getty Images

Foto: Photo by Jonathan Brady - WPA Pool/Getty Images

Venčanje Megan Markl i princa Harija pratio je ceo svet, tek sada se saznala prava istina



Venčanje Megan Markl i princa Harija bilo je zakazano za 19. maj 2018. godine i ne postoji medij širom sveta koji tada nije prenosio o kraljevskoj ceremoniji.

Sve je delovalo bajkovito, mladenci su bili veoma srećni, ništa nije naslućivalo da će ubrzo nakon venčanja doći do prvih nesuglasica u porodici.

Photo by Jonathan Brady - WPA Pool/Getty Images

 

Ipak, to se i desilo dve godine kasnije kada su Saseksovi poželeli da se odreknu svih kraljevskih titula i obaveza i sa sinom Arčijem otišli daleko od Britanije. Tačnije, u Kaliforniju, odakle je Megan.

U Americi se rodila i njihova mlađa ćerka Lilibet Dajana, koja je nedavno proslavila treći rođendan, a još uvek nije otišla u Vindzor da upozna ostale članove porodice.

Međutim, s godinama isplivale su brojne porodične tajne koje su se događale baš tog 19. dana meseca maja pre šest godina, pa tako su se neposredno pred odlazak u crkvu Kejt i Megan posvađale.

Venčanje Megan Markl i princa Harija bilo je veoma intimno

Razlog je bio taj što je princeza od Velsa zahtevala da se popravi haljina koju je princeza Šarlot nosila tog dana, dok je Megan smatrala da nema vremena za to.

Na kraju je uvažila zahtev Kejt, a Hari ju je zatekao uplakanu na podu, dok je kasnije stariji princ optužio nevestu da je ona kriva za suze njegove žene.

Ali ono što gotovo niko nije znao do pre nekoliko dana je da je venčanje Megan Markl i princa Harija zapravo bilo čista farsa.

Photo by Andrew Esiebo/Getty Images for The Archewell Foundation

 

O svemu je glumica nedavno iskreno govorila, gostujući u jednoj američkoj emisiji, otkrivši da oni nisu želeli da taj svečani čin prati ceo svet, već su to uradili u najvećoj intimi.

- Hari i ja se nismo zaista venčali tog dana, nismo želeli da nešto što je samo naše prati ceo svet. To smo obavili tri dana ranije.

Pročitajte Hari i Megan se rastaju, princ se vraća u Britaniju

Vojvotkinja od Saseksa dodala je da se ceremonija održala u njihovom vrtu, te da ih je venčao nadbiskup Kenterberija Džastin Velbi.

Još je dodala da u kući u Kaliforniji, gde sada žive, drže uramljene zavete koje su izgovorili na pravom venčanju.

Komentari. (0)

Loading