Ana Pendić Radoš

Suprug Ane Pendić je jedan od najuticajnijih ljudi u medijima, ne miri se sa gubitkom sestre

Autor:

22.06.2024 18:03

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Suprug Ane Pendić je ovaj moćnik



Sve nas je zatekla vest da je zaova voditeljke Ane Pendić Radoš pronađena mrtva u stanu na Voždovcu u ranim jutarnjim satima.

Muž nastradale, koji je bio i pozvao policiju, uhapšen je zbog sumnje da joj je naneo teške povrede, a među neutešnima je i suprug Ane Pendić, inače rođeni brat tragično preminule žene.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Voditeljka se oglasila za medije i jedva smogla snage da izusti: "Nemam komentar za tu situaciju, ne bih želela da komentarišem tu situaciju".

Pendićeva je, inače, već dugo u braku s vrlo uspešnim biznismenom Vojkanom Radošem, koji je sada na strašan način ostao bez sestre.

Suprug Ane Pendić njena je najveća podrška

O svadbi su razgovarali ubrzo pošto su počeli da žive zajedno jer su shvatili da su rođeni jedno za drugo, a kruna njihove ljubavi svakako je naslednica Sara.

- O venčanju smo počeli da razgovaramo ubrzo pošto smo počeli da živimo zajedno. Međutim, čekali smo da se ispune neki praktični uslovi, kao i da se uverimo da početna euforija, zaljubljenost i osećaj kada vam se čini da možete sve i želite sve sa tom osobom nikada neće proći.

 

 

Ni posle skoro dve godine zabavljanja taj osećaj nas nije napustio i zato znam da radimo pravu stvar. U ovoj fazi iskreno uživamo u pripremi venčanja, jer smo one najvažnije stvari završili, a sada se s uživanjem bavimo onim zabavnijim delom - kazala je bila Ana za „Hello" pre decenije.

Kasnije, osvrnuvši se na svoj brak kao gošća jedne emisije, Pendićeva je istakla kako i jedno i drugo i te kako imaju pravo na svoju slobodu.

Pročitajte Velika tragedija u domu Ane Pendić, oglasila se neutešna voditeljka

- Kompromis je jedna od reči koju najviše prezirem u partnerskim odnosima. Potpuno je besmisleno da se vi zbog nekog menjate. Možete da se menjate zbog sebe, deteta, ali zbog partnera nikad.

Deset godina smo u braku a nekako imam utisak da smo bili sličniji na početku nego sada, sad imamo i neka različita interesovanja, ali to uspešno rešavamo.

Mislim da je suštinski bitno da su neke važne stvari slične, kao što su vaspitanje, obrazovanje i slično. Ostale stvari i ne moraju da budu kompatibilne - objasnila je ona.

Komentari. (0)

Loading