Katarina i Marko

Niko srećniji od Katje, Katarini i Marku se ostvaruje najveći san

Autor:

23.06.2024 21:27

Foto: Ata Images/Antonio Ahel

Foto: Ata Images/Antonio Ahel

Povratak Marka Gobeljića Katja sa nestrpljenjem iščekuje



Povratak Marka Gobeljića iz Grčke, gde je igrao prethodne sezone, s nestrpljenjem iščekuju supruga Katarina Grujić i ćerkica Katja.

Kako je trenutno letnja pauza, tročlana porodica uživa u svakom zajedničkom trenutku jer ga više cene nego pre kada su stalno bili zajedno.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ipak, ako je suditi po tome šta pišu domaći mediji, oni će uskoro ponovo biti zajedno 24 sata sedam dana u nedelji jer je povratak Marka Gobeljića u srpski fudbal sve izvesniji.

Iako ste verovatno pomislili da se fudbaler vraća u Crvenu zvezdu, to se neće desiti već će pojačati redove kluba sa Bogoslovije, OFK Beograda.

Povratak Marka Gobeljića je sve izvesniji

Pregovori su u završnoj fazi pa se očekuje da će ovih dana sportista potpisati novi ugovor, te se i zvanično vratiti kući.

Tome se neizmerno raduje njegova mezimica Katja, koja je veoma vezana za tatu, a i Katarina, koja je često sa knedlom u grlu pričala koliko joj teško pada razdvojenost od supruga.

Danas se pevačica pojavila na jednoj proslavi sama, pa su se svi zapitali da li je u njihovom braku sve u najboljem redu, što, naravno, i jeste već se Marko prehladio, te je ostao kod kuće.

Amir Hamzagic/ATAImages

 

- Marko i Katja su kući, Marko se, nažalost, razboleo i zbog toga nije došao sa mnom. Više bih volela da je on sa mnom jer mi je sa njim najbolji provod.

Pročitajte Rođendan nije mogao biti lepši - Kaća Grujić ushićeno otkrila šta je dobila od Marka, zavirite na proslavu

Na svojim slavljima volim i da polupam čašu i da se popnem na stolicu i na sto, a na tuđim ne - rekla je sa širokim osmehom muzička zvezda, ne želeći da potvrdi lepe vesti o Gobeljićevom novom transferu.

Ipak, nije ih ni demantovala.

Komentari. (0)

Loading