Sergej Milinković Savić

Majka Sergeja Milinkovića Savića se skinula u kupaći, ogromna tetovaža upada u oči, ova žena je nestvarna

Autor:

24.06.2024 16:00

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Majka Sergeja Milinkovića Savića posebna je žena



Vanja i Sergej Milinković Savić su najpoznatija braća srpskog fudbala. Njihov otac Nikola svojevremeno se bavio istom sportom, dok je majka Milana bila košarkašica. Nastupala je i za reprezentaciju.

Sinovi nisu nasledili ljubav prema košarkaškoj lopti, ali jeste ćerka Jana, koja ima 18 godina.

Instagram

 
 

Sergej, vezni igrač rimskog Lacija, obožava da letnje dane provodi sa porodicom. Iz letnjeg albuma izdvaja se jedna preslatka fotografija sa plaže, koja je raznežila njegove pratioce na Instagramu.

Glavne zvezde su baka i unuka, odnosno majka Sergeja Milinkovića Savića i njegova ćerka Irina. Devojčica je na svet došla 2022. godine, kada je njen tata sa selekcijom Srbije igrao na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Pročitajte Evo zašto braća Vanja i Sergej Milinković Savić imaju dva prezimena

Mnogi su primetili da se gospođa Milana odlično drži i da je dugogodišnje bavljenje sportom svakako ostavilo pozitivan trag na njenoj figuri.

Posebno je interesantan ukras preko leve ruke, odnosno tetovaža. Nešto što nemaju baš sve bake, zar ne?

Instagram

 

Braća su svojevremeno objasila zbog čega nose dva prezimena – jedno očevo, drugo u čast majke. Naime, rođeni su u Španiji, a prema tamošnjim pravilima deca po rođenju dobijaju prezimena oba roditelja.

S obzirom na njihovu visinu – Vanja ima 202 centimetra, dok je Sergej deset centimetara niži – nema sumnje da bi bili i izvrsni košarkaši. Imali su od koga da naslede talenat i za taj sport.

Instagram

 

 

Komentari. (0)

Loading