Dea Đurđević

Dea Đurđević njegov odlazak ne prihvata: Voli te drugarica, hvala ti za sve

Autor:

24.06.2024 13:30

Foto: Bane T. Stojanović/ATA Images

Foto: Bane T. Stojanović/ATA Images

Dea Đurđević jednostavno ne želi da veruje u to



Dea Đurđević okružena je ljudima koji su joj velika podrška za sve i upravo njima nesebično se daje. Lista njenih prijatelja nije mala, a među njima nalaze se i neki sportisti. 

Jedan od njih je i golman Milan Borjan

Instagram

 

"Voli te drugarica. Legendo, Zvezdina zvezdo, hvala ti za neizmernu sreću! Nedostajaće mi ono "I brani Borjan".

Vest da golman Milan Borjan zaista napušta Crvenu zvezdu prodrmala je celokupnu javnost.

Fudbalski klub i dugogodišnji kapiten crveno-belih postigli su dogovor o sporazumnom raskidu ugovora nakon sedam uspešnih godina.

Pročitajte Dea Đurđević izgleda 10 godina mlađe, promenila samo jedno na licu, vredi svaki dinar

Borjan je imao još dve godine ugovora sa Zvezdom, a prema rečima iz kluba, brzo je postignut dogovor između kluba i čuvara mreže.

Golman će oprostiti poslednju godinu ugovora, dok će Zvezda na sebe preuzeti da mu isplati sledeću godinu, čime on postaje slobodan u izboru nove sredine.

Instagram

 

"Da se radujemo svim pobedama naše Zvezde zauvek i glasno kao do sada. Ti ne odlaziš jer si zauvek zapisan u istoriji Zvezde i u srcima svih nas Delija zlatnim slovima", poručila je Dea Milanu uz zajedničku fotografiju.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari. (2)

Loading
Dalmatinka

25.06.2024 20:32

Milan je zvezda zvezdina. Mnogo nas je luta obradovao. Neka mu je sa srecim de krenuo da krenuo. On ce uvek biti tu sa nama. Veliki igrac,kao i veliki covek. Ma svi ga volimo. LJUDINA NASA !!!

Tatja

26.06.2024 12:00

Napušta klub odnosno prekida ugovor dve godine ranije, od kojih mu se jedna godina isplaćuje ... Ko je tu lud, kakve su to "igre bez granica" "dođem ti, dođeš mi" ...