Sanja i Tamara

Sestra Sanje Marinković daleko od Srbije osnovala je porodicu, sasvim su drugačije

Autor:

24.06.2024 21:30

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sestra Sanje Marinković ne živi u Srbiji, evo kako ona izgleda



Budući da je godinama u svetu medija, o privatnom životu Sanje Marinković zna se dosta toga. U više navrata govorila je o svojoj porodici, te je poznato da voditeljka ima brata Bojana, za kojeg je jako vezana i koji živi u Engleskoj.

Još jedna osoba sa kojom je voditeljka vrlo bliska je sestra Sanje Marinković, Tamara, koja vešto izbegava kamere, ali zahvaljujući društvenim mrežama imali smo prilike da vidimo kako izgleda.

Instagram

 

 Tamara je takođe život izgradila daleko od Srbije, tačnije u Španiji, koju Sanja obožava i rado je posećuje. Izgleda da je vreme odmora idealno za put u ovu egzotičnu zemlju, pa Sanja sada sa sestrom boravi na Ibici odakle se oglasila na Instagramu.

- Sestre - napisala je kratko u opisu fotografije na kojoj uživa sa Tamarom.

Pročitajte Sanja Marinković ima sina, devojkama poručuje - Važnije je ko vam je partner, nego koji ćete fakultet da upišete

Inače, sestra Sanje Marinković nešto je viša i mršavija od nje, pa će mnogi reći da su potpuno drugačije.

Lepa Tamara živi u Barseloni sa porodicom, a s vremena na vreme voli da ugosti Sanju kada zajedno uživaju u lepotama Španije, baš kao sada.

Instagram

 

Ovu zemlju verovatno jednim delom zbog sestre zavolela je Sanja, a jednom prilikom je izjavila da, ako bi morala da živi u nekoj drugoj zemlji, to bila upravo Španija.

Komentari. (0)

Loading