Đina Džinović

Sa samo 20 godina Đina Džinović se usudila i na ovaj korak, Melina i Haris ništa ne mogu, već je sve završeno

Autor:

25.06.2024 10:02

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Miloš Nadaždin

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Miloš Nadaždin

Đina Džinović uradila novu korekciju na licu



Ćerka Meline i Harisa Džinovića Đina ne prestaje da intrigira domaću javnost. Njen Instagram profil jedan je od najposećenijih, a prvokativne fotografije i video zapisi imaju hiljade lajkova. 

Najnovije pokazuju da je Đina odlučila da ponovo promeni nešto na svom licu, pa je poseta estetskom hirurgu više nego očigledna. 

Instagram

 

Đina je na Instagramu pokazala svoj novi izgled i usne posle estetske operacije.

Prvo je objavila Story na kojem se vidi kako su joj usne izgledale pre zahvata, a potom i drugu iz automobila na kojoj su u prvom planu njene nove, punije usne.

Pročitajte Kaja Žutić ima 51 godinu i visoka je 165 cm, ovaj kupaći joj savršeno stoji (foto)

Domaći mediji pisali su da je Đina Džinović do sada ubrizgala tri mililitra hijalurona kako bi joj usne izgledale lepše i punije.

Instagram

 

 

Pošto je imala problem sa viškom kilograma, gde joj nisu pomogli redovni treninzi i zdravija ishrana, ostala su joj "udubljenja na kukovima".

Ona je problem kukova "uklonila" tako što je ubrizgala određenu kubikažu hijaluronskih filera u kukove kako bi dobila Kim Kardašijan efekat.

- Bila sam kao loptica, Đina od pre dve godine i ova sada su potpuno dve različite osobe. Korigovala sam ishranu i volim da lažem da vežbam, iako to vrlo retko činim, ali to su neke stvari koje delim sa pratiocima.

Recimo, imala sam i katastrofalne probleme sa licem, mnogo sam se potrudila da bude danas ovako kakvo je. Dohvatio me je, između ostalog, i pubertet, stoga pokušavam da devojkama objasnim da su bubuljice normalna stvar - rekla je Đina za "Blic".

Komentari. (0)

Loading